Καλημέρα!!!Σύμφωνα με τη παράδοση την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο. Οι συνταγές πολλές.Μέσα από αυτή την ανάρτηση σας προτείνω τη συγκεκριμένη συνταγή που είναι πολύ νόστιμη και εύκολη. Συνοδέψτε με σκορδαλιά ή άλλη σαλάτα της αρεσκείας σας. Εύχομαι να περάσετε όμορφα!!!Υλικά:600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια ή κατεψυγμένο έτοιμο ξαρμυρισμένο (να έχει ξεπαγώσει τελείως)400γρ.