Jump to Navigation

ΛΑΔΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ♦♦ OLIO AL BASILICO

up
792 users have voted.
ΛΑΔΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ Το λάδι βασιλικού το έμαθα από τις ιταλίδες, που το αγαπάνε ιδιαίτερα και το χρησιμοποιούν για να νοστιμίζουν τις σαλάτες τους. Πράγματι, δοκιμάστε το σε μία απλή ντοματοσαλάτα και θα διαπιστώσετε ότι πραγματικά απογειώνει την γεύση!Μπορείτε να το ετοιμάσετε πολύ εύκολα και μόνοι σας, καθώς διαδικασία είναι πολύ απλή, απαιτεί όμως λίγο χρόνο για να γίνει εκχύλιση των αιθέριων ελαίων του βασιλικού στο λάδι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΦΤΙΑΧΝΩ ΞΥΔΙ ΡΟΔΙΟΥ // ACETO AL MELOGRANO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
254 users have voted.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΞΥΔΙ ΡΟΔΙΟΥΤο ξύδι ροδιού, είναι από τα υλικά που μπήκαν στις κουζίνες μας τα τελευταία χρόνια.

ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΥΚΟΜΕΛΟ (ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΑΠΟ ΣΥΚΑ) // VINCOTTO DI FICHI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
595 users have voted.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΥΚΟΜΕΛΟ (ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΑΠΟ ΣΥΚΑ)Το φετεινό, πολύ ζεστό καλοκαίρι, δεν άφησε βέβαια ανεπηρέαστα τα δέντρα μας! Ετσι από την κατάφορτη συκιά μας, δεν καταφέραμε να απολαύσουμε παρά ελάχιστα σύκα, αφού τα περισσότερα κάηκαν από τον ήλιο και την ζέστη. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία να φτιάξω συκόμελο ή αλλιώς πετιμέζι από σύκα.

ΣΑΝ ΤΑΜΠΑΣΚΟ! // SIMIL-TABASCO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
478 users have voted.
ΣΑΝ ΤΑΜΠΑΣΚΟ!Το ταμπάσκο (tabasco), είναι ένα άρτυμα που παρασκευάζεται από καυτερές πιπεριές. Το παράγει αποκλειστικά η αμερικάνικη εταιρεία McIlhenny Company στην Λουιζιάνα, από καυτερά πιπεράκια Capsicum frutescens, ποικιλία tabasco.

ΌΛΙΟ ΣΆΝΤΟ : ΛΑΔΙ ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ♦♦ OLIO SANTO (OLIO PICCANTE)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
596 users have voted.
ΌΛΙΟ ΣΆΝΤΟ : ΛΑΔΙ ΚΑΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣΟταν ακούσει κάποιος να μιλάνε για olio santo (όλιο σάντο) - δηλαδή άγιο λάδι - το πιό πιθανόν είναι το μυαλό του να πάει σε κάποιο λαδάκι που έχει σχέση με τα της θρησκείας. Και όμως το "άγιο λάδι" των ιταλών δεν είναι άλλο από το πικάντικο λαδάκι που φτιάχνεται με καυτερές πιπεριές, πολύ αγαπημένο υλικό στην παραδοσιακή ιταλική κουζίνα.

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦ MAIONESE CON UOVA PASTORIZZATE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
702 users have voted.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑΗ μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne στην Γαλλία, παρ΄όλα αυτά η μαγιονέζα δεν συνδέεται με αυτή, αφού η συγκρότηση της συγκεκριμένης πόλης είναι μεταγενέστερη.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut