Jump to Navigation

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ♦♦ SPEZZATINO DI ROGNONE DI VITELLO

up
424 users have voted.
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΓΑΝΙΑΤα μοσχαρίσια νεφρά μάλλον δύσκολα μπορεί να τα πετύχει κανείς στα κρεοπωλεία σήμερα... ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι καλοί πελάτες και φίλοι, που μας σκέφτονται, και έτσι έφτασε στα χέρια μου το πεσκέσι... Και τι φτιάχνει κανείς με τα μοσχαρίσια νεφρά? Μα μια ωραιότατη τηγανιά και πίνει και ένα κρασάκι εις υγείαν!Δόση : για 4-5 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολο Υλικά : 600 gr νεφρά μοσχαρίσια,                1 ποτηράκι κρασιού ξύδι,                2 μεγάλα κρεμμύδια,                1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης,                 5 κ.σ.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
409 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ // SPEZZATINO NEL SAC (RICETTA TURCA)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
346 users have voted.
ΣΑΤΣ ΚΑΒΟΥΡΜΑ : ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣΦαγάκι εύκολο και γρήγορο και επιπλέον πολύ πολύ νόστιμο, με συνταγούλα, η οποία, όπως καταλάβατε, προέρχεται από την τούρκικη κουζίνα.

ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ // SPEZZATINO DI MAIALE CON PORRI E PRUGNE SECCHE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
804 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑΗ κλασσική πρασο-τηγανιά εμπλουτίζεται σε γεύση και αρώματα, με την προσθήκη των δαμάσκηνων!

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ // SUTZUKAKIA SMYRNEIKA : POLPETTINE STUZZICCANTI IN SUCCO DI POMODORO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
643 users have voted, including you.
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ Ποιός δεν γωνρίζει τα σμυρνέϊκα σουτζουκάκια, ένα από τα θρυλικά πιάτα της μικρασιάτικης κουζίνας!Πρώτα απ΄όλα να κάνουμε μία διευκρίνηση, ότι τα σμυρνέϊκα σουτζουκάκια δεν είναι πολίτικη συνταγή. Οπως δηλώνει και το όνομα τους, προέρχονται από την μικρασιάτικη μαγειρική παράδοση.

ΚΡΑΣΑΤΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ♦♦ PADELLATA DI FEGATINI DI POLLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
485 users have voted.
ΚΡΑΣΑΤΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥΝοστιμότατο και οικονομικό μεζεδάκι, που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα - μέσα σε 20 λεπτά! Μπορείτε να το σερβίρετε ως ορεκτικό ή να συνοδέψετε με πατάτες (τηγανητές ή φούρνου), πουρέ ή ρύζι πιλάφι. Δόση : για 4-6 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 500 gr συκωτάκια πουλιών,                1 κρεμμύδι,                4 κ.σ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut