Jump to Navigation

Μιλφέιγ σοκολάτας εύκολο Θεικό !!!

up
13 users have voted.
Μιλφέιγ σοκολάτας !!!! Το πιο εύκολο και πάααρα ποολύ ωραίο μιλφέιγ σοκολάτας που θα φτιάξετε !!! ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα στο πυρέξ κριμ κράκερς.Χτύπησα δυο Γιώτης κρέμες  με γεύση σοκολάτα με το ανάλογο γάλα που γράφει επάνω στην συσκευασία.Μετά χτύπησα μια μικρή κρέμα γάλακτος την άφησα να αφρατέψει και την έριξα μέσα στην κρέμα Έστρωσα το μείγμα αυτό πάνω στα κράκερςΜετά χτύπησα μια Μόρφατ με ένα ζαχαρούχο και έστρωσα πάνω στη σοκολάτα. Έτριψα κέικ κράκερς από πάνω και νιφάδες σοκολάτας !!!Συνταγή φωτό εκτέλεση Palmyra Aristou‎ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
72 users have voted.
 Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα!!! Μια Πάστα Σοκολάτα με Υπέροχα Σούπερ Υγιεινά Υλικά Χωρίς Γλουτένη, με αφρατο Μπισκότο - Παντεσπάνι και βελούδινη Σοκολάτα. Δεν θα πιστεύετε ότι αυτό που τρώτε είναι Νηστίσιμο.

Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
165 users have voted.
Σουυυπερ εκπληκτική , πεντανόστιμη , οικονομική και σε χρόνο ρεκόρ συνταγή! Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ με πανεύκολα υλικά κ βελούδινη Σοκολατένια Κρέμα!

Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10' !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
279 users have voted.
Εύκολο & πεντανόστιμο Τιραμισού σε 10' (Χωρίς Αυγά)!!!Υλικά:-500 ml κρέμα γάλακτος      -2 βανιλίνες-80 γρ. ζάχαρη -500 γρ. μασκαρπόνε-350 ml καυτό γάλα-2 κ.σ.

Ο πιο εύκολος κορμός!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
303 users have voted.
 Πολύ νόστιμος εύκολος Κορμός ❤️   Συνταγή:  Χτύπησα 1 φακελάκι ζαχαροπλαστικής σοκολάτας με 1 ποτήρι γάλα ! Πήρα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου και αρχίνισα: Βουτώντας το καθένα μπισκότο σε γάλα και έβαζα στο καθένα μπισκότο κρέμα και τα κολλούσα μαζί στην σειρά! Το έβαλα να παγώσει και τέλος έλιωσα κουβερτουρα και την έριξα πάνω! Και διακόσμησα με φιστίκι!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.

Θεϊκό γλυκό !!! Τσιζκεικ !!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
Το πιο ωραίο εύκολο Θεϊκό γλυκό !!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut