Jump to Navigation

Λαζάνια με κιμά & κρέμα !!!

up
77 users have voted, including you.
Υλικά500 γρ. λαζάνια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά2 μεγάλα κρεμμύδια2 καρότα 2 σκ.σκόρδο300 γρ. πολτό ντομάτας ή ντομάτα στον τρίφτη1 φλ. κόκκινο κρασί1 κ.γ.  βασιλικό4 κ.σ. ελαιόλαδο200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιάαλάτι, πιπέριγιά τη μπεσαμέλ:100 γρ. αλεύρι100 γρ. φρέσκο βούτυρο1 λ. γάλα αλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΨιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι με το καρότο γιά 3'-4', ανακατεύοντας.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ζυμαρικά βιγκαν με κιμά εκπληξη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
 Σημερινό ...Μόνο με 2 υλικά ..Φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο γρήγορο εύκολο κ θρεπτικό βιγκαν κιμά !!!

Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
87 users have voted.
Φτιάξε Τα Viral Ζυμαρικά Με Σολομό Και Φέτα!!!Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram! Κρεμώδη, γευστικά και έτοιμα σε λίγα λεπτά – ιδανικά για εντυπωσιακό δείπνο ή γρήγορο γεύμα. Δες πώς να φτιάξεις εύκολα αυτά τα ζυμαρικά με σολομό και φέτα που θα λατρέψεις!ΥΛΙΚΑ300 γρ. σολομός140 γρ. φέτα300 γρ. ντοματίνιαελαιόλαδοαλάτιπιπέριρίγανη220 γρ.

Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
128 users have voted.
Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!! Οπως και να το πεις ..Πεντανόστιμο φαγητό στο τσακ μπαμ !!!Υλικά για τέσσερα (4) άτομα    1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες    300 γρ.

Ζουμερό κριθαρότο με γαρίδες και ταχίνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
316 users have voted.
Η Σαρακοστή τελειώνει αλλά έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα με τη νηστεία να κορυφώνεται πριν την Ανάσταση.  Ωστόσο, στις μέρες μας, νηστεία δε σημαίνει φαγητά άνοστα ενώ ταυτόχρονα η νηστεία πλέον συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή και την αποτοξίνωση.Κριθαρότο με γαρίδες έχω ξαναμαγειρέψει και το θεωρώ ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα θαλασσινών παρά το γεγονός ότι δεν είμαι και πολύ φίλος τους.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut