Jump to Navigation

Κιουνεφέ το “Ανατολίτικο” Απολαύστετο !!!

up
43 users have voted.
Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό. Κιουνεφέ το “Ανατολίτικο”. Ένα ανατολίτικο γλύκισμα πολύ εύκολο στη παρασκευή του και πολύ πολύ νόστιμο στη γεύση του, που πραγματικά θα το απολαύσετε.Υλικά συνταγής    Για το κιουνεφέ:    1 πακέτο [1/2 κιλό] φύλλο κανταΐφι    1 φλ. τσαγιού βούτυρο αγελάδος λιωμένο + επιπλέον για βουτύρωμα ταψιού    450 γρ. μοτσαρέλα σκληρή τριμμένη    Για το σιρόπι:    400 γρ. ζάχαρη    270 ml νερό    χυμός 1/2 λεμονιού    1 καψουλίτσα βανίλιας    Για γαρνίρισμα:    80 γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τα Θεϊκά Μελομακάρονα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
153 users have voted, including you.
Τα Ωραιότερα Μελομακάρονα  τα έφτιαξα φέτος, μετά από πολλές δοκιμές για να δοκιμάσετε την πιο επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή! Απόλυτης Επιτυχία για τραγανά απέξω και τόσο Μελωμένα στο εσωτερικό τους που σίγουρα θα κάνουν Θραύση.

Τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
180 users have voted.
Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά! Μια γρήγορη, εντυπωσιακή συνταγή με την αγαπημένη σου γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Ιδανικά για γιορτές, κεράσματα ή όταν θέλεις ένα γλυκό στο λεπτό!150 γρ. αλεσμένα choco pops (δημητριακά)225 γρ.

Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
220 users have voted.
Δεν εχω λόγια για αυτή την Γλυκιά Αμαρτία - Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας έχετε ξανά δει;;; Αν όχι ε τότε αυτή την Συνταγή μην την χάσετε!!Μια Συνταγή Θεϊκή πραγματικά, μοιάζει με την αγαπημένη Πορτοκαλόπιτα αλλά όχι δεν είναι, είναι Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας και ένα Κυδώνι για περισσότερη Γεύση, και ΟΛΑ αυτά τα υπέροχα συνδυάζονται για αυτή την Θεϊκή Σιροπιαστή Μηλόπιτα που πραγματικά η

Σοκολατάκια κάστανο....!!! Νηστίσιμα.

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
226 users have voted, including you.
 Σοκολατάκια κάστανο....!!!

Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
316 users have voted.
Ένα Ονειρικό Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut