Jump to Navigation

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΟΓΚΡΑΤΕΝ

up
227 users have voted.
ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΟΓΚΡΑΤΕΝΓια τους λάτρεις των ζυμαρικών έχω σήμερα ένα πιάτο τρομερό! Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και τυριά με πλούσια κρεμώδη μπεσαμέλ και κρέμα γάλακτος! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για το φαγητό αυτό! Σίγουρα αποτελεί μια σπουδαία εναλλακτική για την κλασική γέμιση κιμά που οι περισσότεροι αγαπάμε, επίσης ναι ωραία ιδέα για να πείσουμε τα δύσκολα παιδιά να φάνε αλλιώς το σπανάκι!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
122 users have voted.
Μακαρόνια με κεφτεδάκια & σπιτική σάλτσα: Η συνταγή που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά!!!!Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια και πλούσια σπιτική κόκκινη σάλτσα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Μια εύκολη και παραδοσιακή μακαρονάδα με ζουμερά κεφτεδάκια, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι ή το κυριακάτικο φαγητό.

Ζυμαρικά βιγκαν με κιμά εκπληξη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
356 users have voted.
 Σημερινό ...Μόνο με 2 υλικά ..Φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο γρήγορο εύκολο κ θρεπτικό βιγκαν κιμά !!!

Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
410 users have voted.
Φτιάξε Τα Viral Ζυμαρικά Με Σολομό Και Φέτα!!!Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram! Κρεμώδη, γευστικά και έτοιμα σε λίγα λεπτά – ιδανικά για εντυπωσιακό δείπνο ή γρήγορο γεύμα. Δες πώς να φτιάξεις εύκολα αυτά τα ζυμαρικά με σολομό και φέτα που θα λατρέψεις!ΥΛΙΚΑ300 γρ. σολομός140 γρ. φέτα300 γρ. ντοματίνιαελαιόλαδοαλάτιπιπέριρίγανη220 γρ.

Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
471 users have voted.
Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!! Οπως και να το πεις ..Πεντανόστιμο φαγητό στο τσακ μπαμ !!!Υλικά για τέσσερα (4) άτομα    1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες    300 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut