Jump to Navigation

Καλοκαιρινό γλυκάκι με φρυγανιές κρέμα ζελέ !!!

up
50 users have voted.
Οικονομικό & γρήγορο γλυκό ψυγείου με λίγα υλικά Καλοκαιρινό με φρυγανιές κρέμα ζελέ !!! Το γνωστό των παιδικών μας χρόνων... !!! ❤️ ❤️Η ΣΥΝΤΑΓΗ  Έβρασα πρώτα το σιρόπι με 1 ποτήρι ζάχαρη και ένα ποτήρι νερό για 3 λεπτά! Έστρωσα μια σειρά φρυγανιές στο πυρέξ και τις σιροπιαστα με το καυτό σιρόπι! Έκανα και την Κρέμα: Έβαλα στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα με 80 γρ Κάστερ Παουντερ και 6 κ.σ.ζαχαρη ανακατεψα στο χαμηλό και όταν έδεσε την κατέβασα και την έριξα με προσοχή πάνω στις φρυγανιές!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ελαφρύ γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και μύρτιλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
111 users have voted.
Γιαούρτι κεφίρ, ζελέ ανανά, μύρτιλα, ανανά σε φυσικό χυμό και τι δεν έχει μέσα αυτό το γιαουρτογλυκό που γίνεται σε χρόνο ρεκόρ και είναι ιδανικό, κυριολεκτικά, για τις μέρες που ο καύσωνας που καλά κρατεί και δεν λέει να μας αποχωριστεί. Κλασσικά καλοκαιρινό γλυκό από την εποχή των μαμάδων μας με χίλιες δυο παραλλαγές που όμως, όλες μα όλες, καταλήγουν στο ίδιο δροσιστικό αποτέλεσμα. Ελαφρύ, χωρί

Cheesecake ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ σε 5' !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
66 users have voted.
 Συνταγή για Φανταστικό Cheesecake ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ σε 5' !!!-40 γρ. δημητριακά με μέλι-90 γρ. κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη, λιωμένη-600 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%-3 κ.γ.

(Γλυκό Ψυγείου με 4 Υλικά) !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
71 users have voted.
4 Ingredients OREO Dessert (Γλυκό Ψυγείου με 4 Υλικά) !!!Υλικά:-2 φέτες παντεσπάνι-200 γρ. κρέμα τυρί-200 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα-300 γρ. σοκολάτα-Σήμερα θα σου δείξω πως να φτιάξεις πεντανόστιμο γλυκό με 4 μόνο υλικά!-Κόψε δύο φέτες παντεσπάνι ή κέικ με ένα κουπάτ σε μικρότερα κομμάτια.-Σιρόπιασε τα κομμάτια προαιρετικά με ένα απλό σιρόπι ζάχαρης ή γάλα.-Σε ένα μπολ ανακάτεψε 200 γρ.

Γλυκό ψυγείου-“κρέμα-σαντιγί-φρυγανιές !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
73 users have voted.
Θέλω κι άλλο! Το γλυκό που τρώγαμε τα καλοκαίρια σαν παιδιά!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut