Jump to Navigation

Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας !!! Απλό γρήγορο και πάρα πολύ νόστιμο !!!

up
343 users have voted, including you.
 Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας κ παρμεζάνα !!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
6 users have voted.
Μακαρόνια με κεφτεδάκια & σπιτική σάλτσα: Η συνταγή που θα φτιάχνεις ξανά και ξανά!!!!Απόλαυσε την απόλυτη συνταγή για μακαρόνια με κεφτεδάκια και πλούσια σπιτική κόκκινη σάλτσα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Μια εύκολη και παραδοσιακή μακαρονάδα με ζουμερά κεφτεδάκια, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι ή το κυριακάτικο φαγητό.

Ζυμαρικά βιγκαν με κιμά εκπληξη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
 Σημερινό ...Μόνο με 2 υλικά ..Φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο γρήγορο εύκολο κ θρεπτικό βιγκαν κιμά !!!

Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
279 users have voted.
Φτιάξε Τα Viral Ζυμαρικά Με Σολομό Και Φέτα!!!Η viral συνταγή για ζυμαρικά με σολομό και φέτα που έχει κατακτήσει TikTok και Instagram! Κρεμώδη, γευστικά και έτοιμα σε λίγα λεπτά – ιδανικά για εντυπωσιακό δείπνο ή γρήγορο γεύμα. Δες πώς να φτιάξεις εύκολα αυτά τα ζυμαρικά με σολομό και φέτα που θα λατρέψεις!ΥΛΙΚΑ300 γρ. σολομός140 γρ. φέτα300 γρ. ντοματίνιαελαιόλαδοαλάτιπιπέριρίγανη220 γρ.

Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
339 users have voted.
Κριθαρότο ή κριθαράκι με γαρίδες !!! Οπως και να το πεις ..Πεντανόστιμο φαγητό στο τσακ μπαμ !!!Υλικά για τέσσερα (4) άτομα    1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες    300 γρ.

Ζουμερό κριθαρότο με γαρίδες και ταχίνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
538 users have voted.
Η Σαρακοστή τελειώνει αλλά έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα με τη νηστεία να κορυφώνεται πριν την Ανάσταση.  Ωστόσο, στις μέρες μας, νηστεία δε σημαίνει φαγητά άνοστα ενώ ταυτόχρονα η νηστεία πλέον συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή και την αποτοξίνωση.Κριθαρότο με γαρίδες έχω ξαναμαγειρέψει και το θεωρώ ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα θαλασσινών παρά το γεγονός ότι δεν είμαι και πολύ φίλος τους.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut