Jump to Navigation

ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ // PASTICCINI ALLA NUTELLA

up
177 users have voted.
ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑΠανεύκολα σοκολατένια κεράσματα με νουτέλα ή μερέντα! Προσοχή, είναι εθιστικά!  Δόση : περίπου 30 κομμάτιαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : πολύ εύκοληΥλικά : 500 gr nutella (ή μερέντα),               400 gr κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά,               500 gr κουβερτούρα με 56% κακάο,               50 ml κονιάκ,               200 gr φουντούκια.για το σερβίρισμα : κακάο άγλυκο.Προετοιμασία :Καβουρντίστε τα φουντούκια στον φούρνο (στους 180°C, στον αέρα) ή μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ // CANNOLI SICILIANI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
269 users have voted.
ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑΚανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ // LA MIGLIORE RICETTA PER BROWNIES AL CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
262 users have voted.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣΤα μπράουνις είναι σοκολατένια γλυκάκια με μαλακή υφή, που λιώνει στο στόμα. Επικρατεί η φήμη ότι δημιουργήθηκαν στο Σικάγο από τον ζαχαροπλάστη της πανσιόν Palmer House Hotel.

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ BACI ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΆΣΙΟ // BACI DI ALASSIO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
562 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ BACI ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΆΣΙΟΕκτός από το γνωστά σοκολατάκια, οι ιταλοί ονομάζουν baci, δηλαδή φιλιά, όλα τα μπισκοτάκια που αποτελούνται από δύο κομμάτια ζύμης ενωμένα με σοκολάτα ή μαρμελάδα.Το Αλάσιο είναι γνωστή παραθεριστική κωμόπολη, που βρίσκεται στην ακτογραμή της Λιγκούρια, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία.

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ) // BOLLE DI NEVE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
532 users have voted.
ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ)Οι χιονόμπαλες είναι υπέροχες μαρέγκες με αμύδαλο, ένα ελαφρύ γλυκάκι, ιδανικό για κέρασμα, που θα σας ενθουσιάσει!Η συνταγή είναι του Luca Montersino απο το βιβλίο του Golosi di Salute και η πραγματική της ονομασία είναι bolle di neve, δηλαδή "φούσκες από χιόνι".

ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // LE CAMILLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
276 users have voted.
ΚΑΜΊΛΕ : ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα camille (διαβάζεται καμίλε στα ιταλικά) είναι αφράτα κεκάκια, πολύ δημοφιλή στην Ιταλία.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut