Jump to Navigation

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ // LA MIGLIORE RICETTA PER BROWNIES AL CIOCCOLATO

up
3 users have voted.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣΤα μπράουνις είναι σοκολατένια γλυκάκια με μαλακή υφή, που λιώνει στο στόμα. Επικρατεί η φήμη ότι δημιουργήθηκαν στο Σικάγο από τον ζαχαροπλάστη της πανσιόν Palmer House Hotel. Η κοσμική κυρία Bertha Palmer, γυναίκα του ιδιοκτήτη, αναζητούσε ένα επιδόρπιο κατάλληλο για να προσφερθεί στις γυναίκες που φιλοξενούσε η πανσιόν κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης που οργανώθηκε πόλη στα 1893, γιορτάζοντας τα 400 χρόνια από την ημέρα που ο Χριστόφορος Κολόμβος πάτησε το πόδι του στην νέα ήπειρο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RAMEN CON PETTO DI POLLO E PEPERONI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
ΝΟΥΝΤΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΕφτασε ήδη και η δεύτερη Κυριακή του Σεπτέμβρη και ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε ακόμη μία συνταγή από το εκλεκτό μενού των Quanti Modi di Fare e Rifare ... Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα.

ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ // GUACAMOLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟΓια το γκουακαμόλε, την Νο1 σάλτσα - ή dip αν θέλετε - της μεξικάνικης και Tex-Mex κουζίνας, έχουμε μιλήσει πολύ αναλυτικά στο παρελθόν, όταν είχαμε παρουσιάσει την παραλλαγή του με ντομάτα (δες εδώ).Σήμερα θα φτιάξουμε την κλασσική του εκδοχή, που είναι πιο λιτή, αλλά εξ΄ίσου γευστική. Φέτος το καλοκαίρι ανακηρύχθηκε η αγαπημένη μας ...

ΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRETZEL AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
ΜΠΡΈΤΣΕΛ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜπρέτσελ (bretzel) το φημισμένο γερμανικό κουλούρι, με το χαρακτηριστικό σχήμα, σαν χαλαρός ναυτικός κόμπος, το σκούρο καστανό χρώμα και την χαρακτηριστική γεύση!  Αν και η ονομασία που έχει επικρατήσει είναι γερμανική, καθώς το μπρέτσελ είναι πάρα πολύ διαδεδομένο κυρίως στις γερμανόφωνες χώρες, πιστεύεται ότι η ιστορία του ξεκίνησε μέσα από τα μοναστήρια της Νοτίου Γαλλ

ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ (CHILI CON CARNE) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ // TEXAS CHILI CON CARNE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ (CHILI CON CARNE) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣΤσίλι κον κάρνε σε παραλλαγή Tex Mex. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του τσίλι κον κάρνε στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι με κιμά κρέατος, σάλτσα ντομάτας και φασόλια, όπως την έχουμε δει εδώ.

ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ // POLLO MARINATO ALLO YOGURT CON VERDURE AL FORNO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
ΜΠΡΙΑΜ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΔεν ξέρω πως γίνεται και τα περισσότερα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά θέλουν φούρνο! Ευτυχώς φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει υπερβολικές ζέστες, οπότε το άναμμα του φούρνου δεν επιβαρύνει και πολύ την θερμοκρασία μέσα στο σπίτι ...Φαγάκι εμπνευσμένο και πάλι από την τούρκικη κουζίνα σας ετοίμασα σήμερα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut