ΑΥΓΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ Νο3Τριτη χρονια δοκιμων με χρωστικες φυσικης προελευσης για το βαψιμο των αυγων (τα αποτελεσματα των προηγουμενων πειραματισμων μου μπορειτε να τα δειτε εδω και εδω).
Αυτή τη συνταγή την είχα βάλει πριν δύο χρόνια περίπου στο Instagram και δεν κατάφερα να την βάλω στο blog. Το κατάλαβα όταν έψαχνα τη συνταγή εδώ και δεν την έβρισκα.
Το Πάσχα έφτασε ακόμα μια χρονιά και παραδοσιακά είτε ψήσουμε στον φούρνο είτε στη σούβλα, τα μεζεδάκια έχουν την τιμητική τους γιατί... περιμένοντας τον οβελία δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσιμπολογήσουμε κάτι. Ένα ορεκτικό, κάποια πίτα, λίγη σαλάτα όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση όσο κι αν έχουμε φάει να μην υπάρχει γλυκό μετά το φαγητό.
Μεγάλη Τρίτη σήμερα και τα φετινά μας τσουρέκια είναι έτοιμα. Αυτά τα τσουρέκια είναι για τους βιαστικούς, για τους εργαζόμενους αλλά και για όσους κάνουν για πρώτη φορά τσουρέκια αρκεί να έχουν κουζινομηχανή.