Απίθανο λαχταριστό και πεντανόστιμο φαγητό – κανελόνια με κιμά και τυρί !!!ΥλικάΓια τον κιμάΚιμάς μοσχαρίσιος (ιδανικά από το μέρος ελιά)2 μεγάλα κρεμμύδια2 σκ. σκόρδο4 κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάταςΜαϊντανόςΑλάτι, πιπέριΠροαιρετικά: λίγη κανέλα ή μπαχάριΞύδι (για το σβήσιμο του κιμά)Ελαιόλαδο (για το τσιγάρισμα)Για τη συναρμολόγησηΚανελόνιαΤριμμένο τυρίΝερό (μέχρι να σκεπαστούν τα κανελόνια στο ταψί)ΕκτέλεσηΣε κατσαρόλα βάζουμε τον κιμά σκέτο και τον ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσει όλα του τα υγρά, σπάζοντας με πιρούνι τα κομμάτια ώστε να γίνει ψιλοκομμένος.