Jump to Navigation

Ο κλασσικός αγαπημένος μας μαμαδίστικος κορμός σοκολάτας!!!

up
88 users have voted.
Ο κλασσικός αγαπημένος μας μαμαδίστικος κορμός σοκολάτας!!! Παραδοσιακό μωσαϊκό ..Φτιάξτε εύκολα τον απόλυτο σοκολατένιο κορμό με κακάο, καλό βούτυρο και μπισκότα!!! Συστατικά    330 γρ. πτι-μπερ    30 ml Γάλα Ζωής Όλυμπος 3,7%    15 ml ρούμι ή κονιάκ (προαιρετικά)    250 γρ. βούτυρο αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ σε θερμοκρασία δωματίου    100 γρ. άχνη    4 κ.σ. κακάο    3 κ.σ. πραλίνα φουντουκιούΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/ZJ9QOzBXeBQ 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Εύκολο αφράτο τιραμισού χωρίς αυγά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
13 users have voted.
 Εύκολο τιραμισού  !! Δοκιμάστε την εύκολη συνταγή για ένα αφράτο τιραμισού χωρίς αυγά, με καφέ, μασκαρπόνε και σαντιγί!Συστατικά    420 ml γάλα, κρύο    2 κ.γ. espresso    1 φάκελος σαντιγί στιγμής Mac Magic    200 γρ.

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
59 users have voted.
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡΓεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες!Αυτή τη φορά σας έχω πανεύκολα κεράσματα για να προσφέρετε σε παιδικά πάρτυ και να ξετρελαθούν τα παιδιά! Γίνονται με λίγα υλικά και οικονομικά, και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πολύ...Υλικά:μπισκότα σαβαγιάρ πραλίνα φουντουκιού ή κρέμα μπουένοφράουλες κομμένες σε φετάκιασοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη (για κάθε 125γρ.

Τιραμισού στρατσιατέλα στο πεντάλεπτο (χωρίς αυγά)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
188 users have voted.
Πόσοι είναι αυτοί που δεν αγαπούν το τιραμισού; Ένα γλυκό που μπορεί να γίνει σε διάφορες εκδοχές, από το κλασσικό ιταλικό και αυθεντικό μέχρι το πιο απλό και, ανάλογα με τα υλικά πιο οικονομικό, αλλά ωστόσο ποτέ δεν χάνει την απίστευτη νοστιμιά του.Για σήμερα, θα σου προτείνω μια απλή, χωρίς αυγά, με τυρί κρέμα αντί μασκαρπόνε αλλά λίγο διαφορετική.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut