Είναι από αυτά τα γλυκά που δεν έχεις λόγια να τα περιγράψεις !!!Υλικά για την αλμυρή καραμέλα 220 γραμ κρυσταλλική ζάχαρη200 γραμ κρέμα γάλακτος 70 γραμ βούτυρο1 γραμ αλάτιΕκτέλεση Σ κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη κ την αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια θερμοκρασία .Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος.Αφού εχει λιώσει η ζάχαρη εκτός φωτιάς ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας και οταν ηρεμήσει προσθέτουμε το αλάτι κ το βούτυρο .Ανακατεύουμε και οταν κρυώσει την βάζουμε σε αποστειρωμένο βάζο κ την χρησιμοποιούμε στα γλυκά μας άσε που το τρώμε και σκέτο ή με παγωτό ή γιαούρτι !!! .ΒΑΣΗ350 γραμ μπισκ