Jump to Navigation

Καλιτσούνια παραδοσιακά !!!

up
76 users have voted.
 Με χορταρικά ή με τυρί δεν τα προλαβαίνεις -εξαφανίζονται αμέσως  !!!Υλικά για τη ζύμη:1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο1 σφηνάκι τσικουδιά½ κουταλάκι αλάτινερό χλιαρόΥλικά για τη γέμιση αν τα φτιάξετε με χόρτα 1 ½ κιλό σπανάκι κομμένο σε μέτρια κομμάτια4 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένο αλάτι, πιπέριΕκτέλεση:Ετοιμάζουμε τη ζύμη ανακατεύοντας τα υλικά μας.Αφήνουμε για το τέλος το χλιαρό νερό και ρίχνουμε όσο χρειαστεί για να είναι στην υφή της κανονική.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η πιο εύκολη και τραγανή συνταγή για σπιτικές τυροκροκέτες με ελάχιστα υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
184 users have voted.
Η Καλύτερη Συνταγή για Τυροκροκέτες – Τραγανές Έξω, Λιώνουν Μέσα!!!Η πιο εύκολη και τραγανή συνταγή για σπιτικές τυροκροκέτες με ελάχιστα υλικά! Τέλειες για κάθε τραπέζι ή μάζωξη, αυτές οι τυροκροκέτες λιώνουν στο στόμα και φτιάχνονται σε λίγα λεπτά. Δες πώς να τις κάνεις βήμα-βήμα και εντυπωσίασε τους πάντες!300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε sticks200 γρ. φρυγανιάαλεύρι γ.ο.χ.3 αυγά1 κ.σ.

Πανεύκολα πολύ νόστιμα Πατατομπουρεκάκια μούρλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
620 users have voted.
❤️ Πατατομπουρεκάκια μούρλια !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Εβρασα τρεις μεγάλες πατάτες Τις έλιωσα με πιρούνι και πρόσθεσαενα αυγό ,δυο κουταλιές ρεγκάτο ,οχτώ κουταλιές αλεύρι και πιπεράκι ..Αφησα λίγο ψυγείο και μετά έβαλα το μείγμα στον πάγκο και έκοβα με ένα ποτήρι για να γίνουν ίδιο σχήμα και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο  180 μέχρι να ροδίσουν ❣️Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Palmira Aristou  

Εύκολοι και λαχταριστοί πατατοκεφτέδες στο Φούρνο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1022 users have voted.
Εύκολοι και λαχταριστοί πατατοκεφτέδες στο Φούρνο!!!Εύκολοι Πατατοκεφτέδες Φούρνου υγιεινοί χωρίς περιττά λάδια! Αν λατρεύετε τους πατατοκεφτέδες, αλλά σιχαίνεστε το τηγάνισμα, αυτή η συνταγή θα σας λύσει τα χέρια !!!Υλικά:    500 γρ. πατάτες βρασμένες    100 γρ. τυρί κρέμα    1 αυγό μεσαίο    1 κ.σ.

Λαχταριστές πατατοκροκέτες !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1006 users have voted.
 Εύκολες, τραγανές και λαχταριστές πατατοκροκέτες !!!Υλικά:    700 γρ. πατάτες- 70 γρ. φέτα- 1 χούφτα κεφαλοτύρι- 2 αυγά- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη- 1 χούφτα δυόσμο- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο    1 κ.γ. αλάτι- πιπέριΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=DmoQ50R26nQ&t=57s 

Τουρσί μελιτζανάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1132 users have voted.
 Ισως το ποιο μπελαλίδικο τουρσί τόσο ως προς την προετοιμασία των υλικών αλλά και ως προς τη διαδικασία και ειδικά στο γέμισμα με το χέρι και στο δέσιμο ένα προς ένα τα μελιτζανάκια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut