Jump to Navigation

Κοκκινιστό μοσχάρι με πιλάφι !!

up
61 users have voted.
Yλικά 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες 2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένοαλάτι πιπέρι5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ΕκτέλεσηΠλένουμε και σκουπίζουμε το κρέας. Το τοποθετούμε σε κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και με ξύλινη κουτάλα το σoτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον πελτέ, αφού πρώτα τον έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό.Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα για λίγα λεπτά και προσθέτουμε το πιπέρι μαζί με χλιαρό νερό, τόσο όσο να σκεπάζει το κρέας.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κεφτεδάκια αγαπημένα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
Οι κιοφτέδες της Γωγως!!!Κεφτέδες!!1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά2 φέτες ψωμί μουλιασμενες κατά προτίμηση σταρένιο1 αυγόδυόσμο και μαϊντανό1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδορίγανη και αλάτι1/ φλιτζάνι τ καφέ ξίδι για τον κιμάαλεύρι και αραβοσιτέλαιο  !!!!.Ζυμώνουμε καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά

Ρολό με κιμά και πατάτες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
  Ρολό με κιμά και πατάτες στον φούρνο !!!

Υπέροχη συνταγή για οσομπούκο κοκκινιστό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
20 users have voted.
Οσομπούκο κοκκινιστό σκορδάτο!!!Υπέροχη συνταγή !!!  Το συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει πχ Ζυμαρικά ,ρύζι,πατάτες,πουρέ!!!Υλικά     1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες    3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες    1 ποτήρι λευκό κρασί    Ξύσμα από μισό πορτοκάλι    1 κουταλιά πελτέ    2 δαφνόφυλλα    1/2 κουταλάκι μπαχάρι σε σκόνη    λίγο γαρύφαλλο σε σκόνη    Ελαιόλαδο    Αλάτι    Φρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεση    Σε

Γιουβέτσι μοσχαράκι μπουκιά και συχώριο ..!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
42 users have voted.
Γιουβέτσι μοσχαράκι..!!Υλικά -ΕκτέλεσηΤσιγαρίζω το κρέας που είναι από στήθος με δυο μεγάλα κρεμμύδια, σβήνω με μισό ποτήρι του κρασιού κρασί, μετά ρίχνω αλάτι πιπέρι μπαχάρι σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά σούπας πελτέ  κανέλα και νερό.Μόλις βράσει το κρέας προθερμαίνω τον φούρνο, ρίχνω αρκετό νερό μετά στην κατσαρόλα κ αφήνω να πάρει βράσει βάζω το κρέας στο ταψί και ρίχνω το καυτό ζουμί ...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut