Jump to Navigation

Χοιρινή πανσέτα στη γάστρα με πατάτες και άρωμα κουμ κουάτ

up
338 users have voted.
Πανσετούλα, ολόκληρο κομμάτι, στη γάστρα, να ψήνεται για πολλέεεεεες ώρες μέχρι να γίνει λιώμα και... τι άλλο; Πατατούλες παρεούλα. Θα μου πείτε τώρα "Και που κολλάνε τα κουμ κουάτ;". Εκεί, δίπλα στις πατάτες. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λίστα για ψώνια 1000γρ. χοιρινό καρέ πανσέτα, ολόκληρο 4-5 πατάτες  κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 10τμχ. κουμ κουάτ ζαχαρωμένα (ζαχαροπλαστείου) 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 100γρ. βούτυρο σε κύβους αλάτι, πιπέρι, θυμάρι 1 ποτήρι νερό Γάστρα
Διάβασε τη συνταγή στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κριθαρώτο θαλασσινών με σπέσιαλ υλικά

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
920 users have voted.
Πριν λίγες ημέρες είχα παραλάβει ένα φοβερό υλικό από τη Φάρμα της Άβας, το οποίο μου τριβέλιζε το μυαλό η ερώτηση "πως να το αξιοποιήσω;". Κριθαράκι θαλασσινών με λευκό και μαύρο κριθαράκι που μυρίζει θάλασσα; Πως σας ακούγεται αυτό; Εμένα νοστιμότατο!

Μαύροι γίγαντες Πρεσπών κοκκινιστοί της κατσαρόλας

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1036 users have voted.
Όπως κάθε παιδί, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν είχα σε εκτίμηση τα όσπρια, πέρα από τη φακή φυσικά.

Μανιτάρια πλευρώτους τηγανιτά.. Απλά!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1339 users have voted.
Τα πρωτοδοκίμασα ένα Πάσχα πριν από μερικά χρόνια στην Κρήτη. Θυμάμαι ήταν μεσημέρι, Πάσχα ανοιξιάτικο στο φουλ, Μεγαλοβδομάδα και έπρεπε παραδοσιακά να νηστέψουμε...

Γιαουρτένια καροτοσαλάτα... όλο δροσιά!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1916 users have voted.
Η καροτοσαλάτα είναι ένα άριστο συνοδευτικό για την κρεατοφαγία και ειδικά για την κρεατοφαγία του Πάσχα που είναι αναπόφευκτη.Προέκυψε έτσι ξαφνικά ένα μεσημέρι όπου ανοίγω το ψυγείο και... τι να δω; Τίποτα! Ακριβώς. Δεν είδα τίποτα.

Ουζάτες γαρίδες σαγανάκι με δυόσμο, μύρισε θάλασσα...

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
462 users have voted.
Και η γαρίδες περιμένουν τις τηγανιτές πατάτες να πηδήξουν στο πιάτο... τσουπ!Γαρίδες μυρωδάτες με άρωμα θάλασσας εν μέσω του χειμώνα; ε, και τι μ'αυτό; Η γαρίδα δεν έχει εποχή. Θέλει μονάχα όρεξη και καλή παρέα. Α, και το απαραίτητο ουζάκι της για συνοδεία.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut