Jump to Navigation

"easy Bake" από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

up
193 users have voted.
Έχετε περιορισμένο χρόνο και θέλετε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα κάτι γλυκό ή αλμυρό για την οικογένεια; Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου σας έχουν τη λύση. Μια νέα σειρά προιόντων easy Bake, έτοιμα μείγματα με βάση το αλεύρι.Εμείς είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις των Μύλων Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι και να δούμε.... και να γευτούμε....
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μια ανοιξιάτικη βόλτα στο "Λιμάνι"

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
238 users have voted.
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από βόλτα στη θάλασσα με φίλες; Όχι φυσικά!  Ένα Σάββατο μεσημέρι λοιπόν αφήσαμε πίσω άντρες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.....και εγγόνια ;) και ξεκινήσαμε για μια όμορφη βόλτα.Προορισμός μας το «Λιμάνι», το εστιατόριο της οικογένειας Κοψολαίμη, που λειτουργεί από το 1980 στο γραφικό λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας.Πριν καθίσουμε στο τραπέζι μας με θέα τη θάλασσα κάναμε μια βόλτα στο

μικρά κέικ με παξιμάδι και αμύγδαλα/Almond-Rusk Mini Cakes

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
465 users have voted.
Διακοπές δεν πήγαμε φέτος, εκτός από μικρές εκδρομές για κανένα μπάνιο στα πέριξ και διάφορες άλλες δουλειές, κουραστικές μεν αλλά χαρούμενες. Πάντα μου άρεσε ο Αύγουστος στην Αθήνα, τώρα να πω την αλήθεια, η Αθήνα μου αρέσει κάθε μήνα...τι να σας πω ..ναι, είμαι από αυτούς που έχουν μια σχέση αγάπης και μίσους με την πόλη.

Το γλυκό καμινάδα και η κλήρωση του βιβλίου

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
462 users have voted.
Το "γλυκό καμινάδα" το είχα δεί σε ανάρτηση της Κικής και φυσικά μου είχε κάνει εντύπωση.Δεν το είχα δοκιμάσει όμως και κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Μέχρι που ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω και ξετρελάθηκα. Είναι ένα γλυκό ζυμάρι που θυμίζει τσουρέκι αλλά πιο ελαφρύ και ψημένο με εντελώς άλλο τρόπο. Γίνεται ένα μεγάλο κορδόνι, που τυλίγεται σε ξύλινα ρολά και καλύπτεται με ζάχαρη.

τούρτα μους πορτοκάλι και .....δώρο/Orange Mousse Cake And A Givaway

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
390 users have voted.
Πέρασαν λοιπόν 7 χρόνια από τότε που σε μια από τις πολλές μέρες ανεργίας μου αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog. Με τέλεια άγνοια κινδύνου, χωρίς πολλές γνώσεις, μόνο από αγνή αγάπη για την κουζίνα. Πολλά άλλαξαν από τότε αλλά το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η αγάπη μου για τη μαγειρική. Το blog έχει κι άλλη μαμά τώρα τη Χαρά αλλά και οι δυο μας στο ίδιο μοτίβο κινούμαστε.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut