Μάθε πώς να φτιάξεις τον πιο λαχταριστό και νόστιμο μουσακά, βήμα-βήμα με τη συνταγή της γιαγιά μου ❤️ Μάθε πώς να φτιάξεις τον πιο αυθεντικό και νόστιμο μουσακά, βήμα-βήμα, με παραδοσιακή ελληνική συνταγή. Από τις μελιτζάνες μέχρι τον βελούδινο κιμά και την τέλεια μπεσαμέλ, σου δείχνω όλα τα μυστικά για να πετύχεις το αγαπημένο πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Ιδανικός για κυριακάτικο τραπέζι, οικογενειακά γεύματα ή για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!2 μεγάλες πατάτες2 μεγάλα κολοκυθάκια2 μεγάλες μελιτζάνεςΓια τον κιμά: 5 κ.σ. ελαιόλαδο1 μεγάλο κρεμμύδι1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο700 γρ.