Jump to Navigation

Cheesecake και κέικ με μελομακαρονα !!!

up
573 users have voted.
 Για το Cheesecake στο ποτήριΈτριψα λίγα μελομακάρονα.Έριξα 1 σφηνάκι κονιάκ και  λίγο κανέλα.Έβαλα στο ποτήρι λίγο μείγμα κ έκανα μια κρέμα στιγμής Cheesecake με το γάλα που αναγράφει, έριξα λίγο κρέμα στο ποτήρι, μετά μελομακάρονα και ξανά κρέμα.Πασπαλίζουμε με τριμμένο μελομακάρονο.Κέικ :3 αυγά200 γρ ζάχαρη100 γρ αλεύρι γοχ1 κγ Μπέικιν1 κγ κανέλα100 γρ καρύδια τριμμένα500 γρ κριμένα μελομακάρονα.Εκτέλεση :χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη πολύ καλά να αφρατέψουν.Ρίχνουμε αλεύρι, Μπέικιν και κανέλα και ανακατεύουμε με μαρίζ απαλά μη φύγει ο αέρας, στο τέλος τα καρύδια και τα μελομακάρονα. Αλευρω
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1601 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.

Λουκουμάδες !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1892 users have voted.
 Βραδινές υπογλυκαιμίες ..Ζεστοί ζεστοί μόλις τους έφτιαξα !!! Οταν θέλεις γλυκάκι η πιο γρήγορη λύση είναι να φτιάξεις Λουκουμάδες !!!!

Αυγοφέτες όνειρο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3417 users have voted.
 Αυγοφέτες που είναι τόσο απλές αλλά μας αρέσουν πολύ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕίχα μπαγιάτικο ψωμάκι κ το έκοψα σε φέτες .Χτύπησα τρία αυγά με γάλα λίγο αλάτι και βουτάω  μέσα τις φέτες ψωμί .Αμέσως μετά στο τηγάνι .Τηγανίζω από την μία πλευρά κ μετά μόλις πάρει χρώμα γυρίζω κ από την άλλη .Για έτξτρα η\γεύση έβαλα μέλι από πάνω .Εκρ=τέλεση φωτό συνταγή από κ.Sofia Kakosaiou ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3824 users have voted.
Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!    ΥΛΙΚΑ280 γρ. ζάχαρη110 γρ.

Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3663 users have voted, including you.
Νηστίσιμη Μπουγάτσα με Κρέμα! ΚΑΛΥΤΕΡΗ και Από Την Κανονική!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για μια εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα, ιδανική για την περίοδο της νηστείας! Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά και εντυπωσιάστε όλους με την τέλεια γεύση της. Ιδανική για γιορτές και καθημερινές απολαύσεις!450 γρ. φύλλο κρούστας250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut