Μπορεί ένα απλό,απλούστατο γλυκό, όπως μια πανακότα γιαουρτιού να μεταμορφωθεί σε λαχταριστή τούρτα ...αγάπης εξακολουθώντας να χαρίζει την νοστιμιά της; Μα φυσικά!! Πώς;; Θα το δείτε ευθύς αμέσως και ...δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παγωμένη κρέμα την λέω εγώ αλλά, εσύ μπορείς να την πεις και σορμπέ αν πολτοποιήσεις γρήγορα τους κατακίτρινους παγωμένους κύβους από το απίστευτα δροσιστικό μάνγκο. Κι αν προσθέσεις λίγη μαρμελάδα κόκκινων φρούτων (χωρίς ζάχαρη) και μερικά μύρτιλλα έχεις φτιάξει μια υπέροχη, φρουτένια νοστιμιά.
Τα πρωτεϊνικά γεύματα και γλυκά κάνουν πια παντού την εμφάνισή τους. Δεν υπάρχει social media που να μην έχεις δει κάποιον ή κάποια να φτιάχνει κάτι με έξτρα πρωτεϊνη.
Μια μαρμελάδα στο χρώμα του καλοκαιρινού ήλιου με ντελικάτο άρωμα και γλύκα. Με άλλα λόγια, ένα βάζο γεμάτο καλοκαίρι. Από τη μια τα ολόγλυκα, αρωματικά βερίκοκα κι από την άλλη η αρμπαρόριζα που της χαρίζει έξτρα άρωμα και μου θυμίζει τις μαρμελάδες της γιαγιάς.
Ιδανική για πρωινό, για κολατσιό ή για ένα ελαφρύ και θρεπτικό γλυκάκι, η σιμιγδαλόκρεμα που όταν ήμουν μικρή μας έφτιαχνε η γιαγιά σε χρόνο-ρεκόρ μετατρέπεται τώρα σε ένα πεντανόστιμο energy bowl όπως το έλεγαν και στο χωριό μου.Νόστιμη και με πολλές παραλλαγές για να μπορείς να τη φέρεις στα μέτρα σου, έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των πρωινών που είναι απλά, θρεπτικά και εύκολα στην παρασκευ