Jump to Navigation

Χταποδάκι κρασάτο με μάραθα

up
22 users have voted.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου μύρισε λίγο καλοκαιράκι... Ε, μετά τα Χριστούγεννα, τι άλλο; καλοκαίρι έρχεται!Η αλήθεια είναι πως μια βόλτα στην εξοχή με προμήθευσε με μυρωδάτα μάραθα τα οποία λατρεύω, κρητικιά γαρ, και ψάχνοντας τι νέο να τα κάνω, έπεσα πάνω σε αυτή τη συνταγή. Λίγο τα μάραθα, λοιπόν, λίγο ο γιος που λατρεύει το χταπόδι, ιδού η κατάληξη!Ας ξεκινήσουμε! Λίστα για ψώνια 1 χταπόδι μέτριο 1 ματσάκι μάραθα 1 φύλλο δάφνης1 κουτ.
Διάβασε τη συνταγή στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γιαουρτένια καροτοσαλάτα... όλο δροσιά!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
1941 users have voted.
Η καροτοσαλάτα είναι ένα άριστο συνοδευτικό για την κρεατοφαγία και ειδικά για την κρεατοφαγία του Πάσχα που είναι αναπόφευκτη.Προέκυψε έτσι ξαφνικά ένα μεσημέρι όπου ανοίγω το ψυγείο και... τι να δω; Τίποτα! Ακριβώς. Δεν είδα τίποτα.

Πασχαλινά κουλουράκια με αμμωνία που κάνουν κρίτσι κρίτσι!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
69 users have voted.
Ό,τι καλύτερο έχει αυτή η γιορτή είναι τα πασχαλινά τσουρέκια και τα κουλουράκια.

Gourmet συκώτι με γούστερ σως... για λίγους

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
78 users have voted.
Αυτή η συνταγή είναι από τις καλύτερες συκωτένιες συνταγές που έχω δοκιμάσει ως αντι-φαν του συκωτιού. Η γούστερ σως και τα λαχανικά κάνουν την εξαιρετική διαφορά!

Clafouti, the ultimate french style!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
139 users have voted.
Ήταν τρελό απωθημένο να φτιάξω αυτό το γλυκό. Ουδέποτε είχα δει τα υλικά του ή τον τρόπο παρασκευής του, δεν γνώριζα αν ήταν εύκολο ή δύσκολο ή ο,τι δήποτε, είχα δει όμως άπειρες φωτογραφίες και με εξίταρε το γεγονός ότι μία αναγνωρισμένη παγκοσμίως μαγείρισσα όπως η Julia Child είχε καταπιαστεί με δαύτο.

Μελωμένη πορτοκαλόπιτα με φύλλο κρούστας

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
184 users have voted.

Μπορώ να φάω ολόκληρο το ταψί μόνη μου! Όχι, δεν κάνω πλάκα, χρειάζομαι κάποιον να με σταματήσει. Μπορώ να τη φάω για πρωινό με τον καφέ, για μεσημεριανό επιδόρπιο, για κολατσιό, για βραδινό με ένα ποτήρι γάλα. 



Main menu 2

1 | by Dr. Radut