Jump to Navigation

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

up
953 users have voted, including you.
Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν σήμερα, με υγεία, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία εύχομαι ολόψυχα! Μακάρι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει και την Ανάσταση στις καρδιές και τη χώρα μας!!!Να περάσετε πανέμορφα τούτη την Άγια μέρα και να απολαύσετε τον παραδοσιακό οβελία!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τα ατομικά ψωμάκια των γιορτών

(tantekiki.blogspot.gr)
up
438 users have voted.
Δυό μέρες μετά το πρώτο παιδικό εργαστήρι στη δημοτική βιβλιοθήκη Νεάπολης ο νους μου ταξιδεύει συνέχεια στα Χριστούγεννα! Και πώς να μην ταξιδεύει άλλωστε!Το εργαστήρι στη δημοτική βιβλιοθήκη της Νεάπολης ήταν μαγικό!! Γύρω στα 60 παιδιά, χωρισμένα σε δυο ομάδες έπλασαν μικρά, δίχρωμα μπαστουνάκια με ζαχαρόπαστα και μετά στόλισαν με χριστουγεννιάτικα σχέδια νόστιμα petit beurres!

Καλή Πρωτομαγιά 2015!!!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
752 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή Πρωτομαγιά!!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα μια και είναι η γιορτή της φύσης και το μόνο που θέλουμε είναι να χαρούμε την άνοιξη που όχι μόνον έχει φτάσει αλλά και μας δείχνει πια το όμορφο πρόσωπό της και αρχίζει να μας θυμίζει λίγο από ...καλοκαίρι!

Εναλλακτικοί ...κουραμπιέδες και μπισκοτάκια Tante Kiki και μερικά δωράκια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
453 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!! Σε απόσταση αναπνοής από τα Χριστούγεννα και στα πλαίσια των γιορτινών πια προτάσεων σας παρουσιάζω σήμερα μια συνταγή που θα σας εκπλήξει... με τα υλικά της, την ευκολία και τη νοστιμιά της. Μια συνταγή που εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά όταν διαπίστωσα ότι τα αμύγδαλα που είχα δεν μου έφταναν και ...για να μην λέω εντελώς ψέμματα...

Τριαντάφυλλα μαρέγκας με γέμιση ganache σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
995 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Σήμερα σκεφτόμουν να ξεκινήσω αλλιώς!! Είχα κατά νου κάποια αυτοσχέδια μικρά κεκάκια που έφτιαξα να σας δείξω! Όμως υπέκυψα!! Υπέκυψα στον πειρασμό της γλυκιάς, τριανταφυλλένιας ομορφιάς αλλά όχι μόνον! Υπέκυψα και στον πειρασμό της ...σειράς!!! Τώρα, είμαι σίγουρη ότι δεν καταλαβαίνετε τί εννοώ και πολύ φυσιολογικό θα έλεγα!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut