Jump to Navigation

Χριστουγεννιάτικο Κεικ με Cream Cheese Frosting

up
100 users have voted.

Καλημέρα! Άργησα να κάνω ανάρτηση, χάθηκα για λίγο από τη γειτονιά αλλά δυστυχώς αντιμετωπίσαμε ένα θέμα υγείας με τη μικρή μου κόρη, μια ίωση που μας ταλαιπώρησε όπως και πολλούς απο εσάς φαντάζομαι. Αυτή είναι η προτελευταία Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση. Την ιδέα διακόσμησης την πήρα από εδώ, η συνταγή είναι διαφορετική, αφορά ένα σοκολατένιο κέικ που φτιάχνω συχνά και επειδή μας αρέσει σκέφτηκα να το εμπλουτίσω λιγάκι αλλά και να του δώσω μια Χριστουγεννιάτικη νότα. Υλικά:Για το μίγμα του κέικ: (22 εκ.

Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Πουτίγκα εορταστική !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
2075 users have voted.
Παλαιά συνταγή Ωραίας Πουτίγκας !photosερασι τέχνηςΕδώ δεν πρόκειται γιά ένα Ελληνικό έδεσμα. Η πουτίγκα παραδοσιακά δεν ανήκει στην δική μας γαστρονομική κληρονομιά.Εγγλέζα,  Αυστραλιανή ή Αμερικανίδα, ίσως τροφή του Μεσαίωνα, που εξελίχθηκε μες στα χρόνια σε ωραίο γλύκισμα, έτσι κι αλλιώς είναι σπουδαία...

chatney δαμάσκηνο

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
243 users have voted.
chatney- σαν το καλό κρασί, το chatney θέλει κι αυτό τον χρόνο του...-photosερασι τέχνηςΗ βασική ιδέα chatney, είναι ένα ανακάτεμα από φρούτα ή λαχανικά -ή και τα δύο μαζί-, στα οποία προσθέτουμε μπαχαρικά και ζάχαρη, τα βράζουμε μέσα σε ξύδι, ως να πάρουμε τελικά σε υφή μιά μαρμελάδα.Η μαρμελάδα αυτή, μάλλον γλυκόξινη, ταιριάζει πολύ καλά με τα λευκά κρέατα και τα πουλερικά,γιά παράδειγμα μπορούμ

Πουτίγκα με σάλτσα καραμέλας και καρύδια pecan.

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
269 users have voted.
Little Sticky Toffee Pudding with Pecan Toffee Sauce η συνταγή  είναι από την φίλη μου   Φτερό στον άνεμοή αλλιώςtriantafylla !

ζεστό κρασί

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
462 users have voted.
ζεστό κρασάκι- γιορτινό και χειμωνιάτικο ! - θα χρειαστούμε :75 ml κόκκινο κρασί (ένα κανονικό σε μέγεθος μπουκάλι) 180 γραμ.

πανεττόνε

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
660 users have voted.
Πανεττόνε πειραματίστηκα γιά δεύτερη φορά με τα "pane di Toni"αυτήν τη φορά ακολούθησα διαφορετική συνταγή γιά τα panettone. μου φάνηκε ευκολώτερη και το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.σας περιγράφω ευθύς τη συνταγή, γιά την περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε :πρώτα, βάζουμε 60 γραμ. μαύρες και 60 γραμ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut