Jump to Navigation

Χοιρινό φούρνου με κονιάκ πορτοκάλι κ αποξηραμένα φρούτα !!!

up
58 users have voted.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΗΤΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΙΚΟΚΑ. Θεϊκό πιάτο!!!Υλικα1 Ρολο χοιρινο απο σπαλα 2 κιλα1 κουπα κονιακ1/2 κούπα ελαιόλαδο1 κούπα πορτοκάλι χυμό2 κούπες νερό200 γρ ξερά δαμάσκηνα200 γρ ξερά βερίκοκα2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ για το δέσιμο της σάλτσαςΛίγο δενδρολίβανοΛίγο θυμάριΑλάτι κ πιπέρι.ΕκτελεσηΣε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας καλά απ ολες τις πλευρές.Σβήνουμε με το κονιάκ κ σε λίγο με τον χυμό,ρίχνουμε το νερό και τα μυρωδικά μας!!Βάζουμε το κρεας στην γαστρα η στο πυρεξ, σκεπαζουμε και ψηνουμε για δυο ωρες στους 180!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
25 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
64 users have voted, including you.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
54 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ

Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
 Πασχαλινό κατσικάκι με πατάτες στον φούρνο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε το κρέας και το μαρινάρουμε με το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, την μουστάρδα και το σκόρδο σε φετάκια. Κάνουμε καλό μασάζ και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί τουλάχιστον για 1 ώρα στο ψυγείο.Κατσικάκι γεμιστό με πατάτες στο φούρνο, λουκούμι!Έπειτα το βάζουμε στο ταψί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut