Jump to Navigation

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες !!!

up
212 users have voted.
Έτοιμες οι Χοιρινές μπριζόλες για τον φούρνο !!!Εκτέλεση υλικά Μαρινάρισα τις μπριζόλες  με αλάτι πιπέρι ρίγανη λεμόνι λαδάκι -όσο περισσότερο τόσο καλύτερα.Έψησα στον φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να γίνουν σαν λουκουμάκι !!!  -Απλά  και νόστιμα !!!!Από Palmyra Aristou‎ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Απίθανο στιφάδο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
11 users have voted.
Στιφάδο θέλανε ...

Μπιφτεκάκι με πατάτες στο φούρνο μέλιιιι..!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
79 users have voted.
  Μπιφτέκια φούρνου με πατάτες, αλλιώς!!!Η κάθε χρυσοχερα έχει τη δικιά της "συνταγή" , αλλά θέλω Να το δοκιμάσετε και εσείς μια φορά έτσι. Σας υπόσχομαι θα σας αρέσει πολύ πολύ.. Μπιφτεκάκι με πατάτες στο φούρνο μέλιιιι..

Χοιρινές λαιμού στο φούρνο με πατάτες. Λουκούμι!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
94 users have voted.
Χοιρινές λαιμού στο φούρνο με πατάτες. Λουκούμι!!!ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΛΑΙΜΟΎ ΜΕ ΠΑΤΆΤΕΣ ΦΟΎΡΝΟΥΧοιρινες λαιμού με πατάτες στη γάστρα.. Λου-κου-μι!!! Η μπριζόλα μου κόβεται με το πιρούνι και οι πατάτες λιώμα - γλύκισμα..

Παραδοσιακά κεφτεδάκια της γιαγιάς με όλα τα μυστικά για να γίνουν αφράτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
100 users have voted.
ΟΛΑ τα Μυστικά για Τα Κεφτεδάκια της Γιαγιάς!!! Πώς να φτιάξεις παραδοσιακά κεφτεδάκια της γιαγιάς με όλα τα μυστικά για να γίνουν αφράτα, ζουμερά και γεμάτα γεύση. Αυτή η σπιτική συνταγή έρχεται κατευθείαν από το χωριό και είναι ιδανική για όλη την οικογένεια! Αν ψάχνεις την καλύτερη συνταγή για κεφτεδάκια, μόλις τη βρήκες.1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς από λάπα1 αυγό40 γρ. φρυγανιά20 γρ.

Σουτζουκάκια με πουρέ, πεντανόστιμο φαγητό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
108 users have voted, including you.
Σουτζουκάκια με σάλτσα και πουρέ !!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΖύμωσα: 1 κιλό κιμά ανάμεικτο,2σκ.σκόρδο και 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένα με τα υγρά τους,2 αυγά,3 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε κόκκινο κρασί και στραγγισμένες, ελαιόλαδο,αλάτι πιπέρι,ρίγανη,μπαχάρι τριμμένο και λίγο μπούκοβο...μας αρέσει εμάς το καυτερό .Βάζω στο ψυγείο για μια ώρα να σφίξει.Πλάθω σουτζουκάκια και τα σοτάρω σε βαθύ τηγάνι με λίγο ελαι


Main menu 2

1 | by Dr. Radut