Jump to Navigation

Χοιρινές μπουκιές με μήλα στην γάστρα

up
308 users have voted.
Το φαγητό αυτό είναι εξαιρετικά εύγευστο και γι' αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Το ψήσιμο στην πήλινη γάστρα το κάνει ακόμα πιο νόστιμο! Απολαύστε το σε ένα τραπέζι με φίλους, συνοδευόμενο με μια νόστιμη πράσινη σαλάτα. Για να δούμε πως το φτιάχνουμε!Τα υλικά μας:1 κιλό με 1200 γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρολάκια ψαρονέφρι γεμιστά

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
1125 users have voted.
Οι προτάσεις μας αυτήν την εβδομάδα της Κρεατινής, θα αφορούν όπως καταλάβατε κρεατικά ως επί το πλείστον.Έτσι μετά τα υπέροχο γεμιστό ρολό κιμά που μας μαγείρεψε εχθές η Ειρήνη, η σημερινή δική μου πρόταση είναι ρολάκια από ψαρονέφρι γεμιστά με γραβιέρα, μαϊντανό και σκορδάκι.Ένα φαγάκι όλο νοστιμιά, που κόβεται και σερβίρεται όμορφα σε φετούλες.Το συνοδεύουμε με ότι προτιμάμε, εμείς το συνοδεύσα

Ρολό κιμά με γέμιση cream cheese

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
689 users have voted.
Την Κυριακή είχα προγραμματίσει να μαγειρέψω ρολό κιμά.Ήθελα όμως να φτιάξω ένα ρολό διαφορετικό από αυτό που φτιάχνω συνήθως.

Πρασοκιμαδομπιφτέκια

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
612 users have voted.
Σήμερα μαγειρεύουμε μπιφτεκάκια διαφορετικά!Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα!Με την γλύκα του πράσου, να μας εντυπωσιάζει ευχάριστα.Μια τηγανιά πατάτες , μια σαλατούλα, και έτοιμο το μεσημεριανό μας!Εύκολα πράγματα δηλαδή ;-)Θα χρειαστούμε:500 γρ.

Αρνάκι με κολοκύθα

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
601 users have voted.
Σας αρέσει το αρνάκι στον φούρνο; Στους περισσότερους αρέσει!Σήμερα σας έχω ένα ωραίο μπουτάκι αρνίσιο, αλλά όχι το συνηθισμένο αρνάκι με πατάτες που ξέρουμε!Καθώς έχω ιδιαίτερη αγάπη στην κολοκύθα, ε! αυτό είναι γνωστό πια, πρόσθεσα κομμάτια κολοκύθας στο ταψί.Όμως το αρνάκι μου έγινε εξαιρετικά νόστιμο και χάρη στην μαρινάδα με την οποία άλειψα το κρεατάκι.

Φακές με μοσχαράκι

(syntageskardias.blogspot.gr)
up
760 users have voted.
 Θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας μια συνταγή της μανούλας μου.Επειδή η αδελφή μου κι εγώ όταν ήμασταν μικρές δεν τρώγαμε καθόλου το μοσχάρι, η μητέρα μου μαγείρευε τις φακές με αυτόν τον τρόπο, για να μας … ξεγελά.Αυτό κάνω κι εγώ τώρα με την κόρη μου, που κι αυτή δεν τρώει το μοσχάρι, και όσο κι αν σας φανεί περίεργο, αυτό είναι το αγαπημένο της φαγητό!!!Πέραν όμως όλων των άλλων, οι φακές με μοσχαρά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut