Jump to Navigation

Χαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος !!!

up
801 users have voted.
Χαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος ,σισαμένιος πορτοκαλενιος!!!       Υλικά:3/4 ποτηριού λάδι Παρθένο Σησαμελαιο,2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό,3 ποτήρια ζάχαρη, 3ποτήρια νερό,1 ποτήρι χυμό φρέσκου πορτοκαλιου 3 κουταλιά κακάο,100 γρ σοκολάτα,100 γρ σουσάμι καβουρδισμένο!          Εκτέλεση:  Με το νερό,τον χυμό και την ζάχαρη κάνουμε ένα σιρόπι το οποίο κατεβάζουμε από την φωτιά μόλις πάρει βραση.   Καβουρδιζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει χρώμα και ρίχνουμε μέσα το κακάο και την σοκολάτα και ανακατεύουμε! Τέλος ρίχνουμε το σουσάμι! Προσθέτουμε αμέσως το σιρόπι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1076 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.

Λουκουμάδες !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1361 users have voted.
 Βραδινές υπογλυκαιμίες ..Ζεστοί ζεστοί μόλις τους έφτιαξα !!! Οταν θέλεις γλυκάκι η πιο γρήγορη λύση είναι να φτιάξεις Λουκουμάδες !!!!

Αυγοφέτες όνειρο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2798 users have voted.
 Αυγοφέτες που είναι τόσο απλές αλλά μας αρέσουν πολύ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕίχα μπαγιάτικο ψωμάκι κ το έκοψα σε φέτες .Χτύπησα τρία αυγά με γάλα λίγο αλάτι και βουτάω  μέσα τις φέτες ψωμί .Αμέσως μετά στο τηγάνι .Τηγανίζω από την μία πλευρά κ μετά μόλις πάρει χρώμα γυρίζω κ από την άλλη .Για έτξτρα η\γεύση έβαλα μέλι από πάνω .Εκρ=τέλεση φωτό συνταγή από κ.Sofia Kakosaiou ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3228 users have voted.
Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!    ΥΛΙΚΑ280 γρ. ζάχαρη110 γρ.

Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3060 users have voted.
Νηστίσιμη Μπουγάτσα με Κρέμα! ΚΑΛΥΤΕΡΗ και Από Την Κανονική!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για μια εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα, ιδανική για την περίοδο της νηστείας! Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά και εντυπωσιάστε όλους με την τέλεια γεύση της. Ιδανική για γιορτές και καθημερινές απολαύσεις!450 γρ. φύλλο κρούστας250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut