Jump to Navigation

Τυρόψωμο με αυγά / Easy cheese bread with eggs

up
664 users have voted.
Στο παλιό μου αυτοκίνητο δεν είχα air-condition. Καλοριφέρ όμως είχε κανονικά. Άσχετα αν στα μεγάλα κρύα ‘’τύχαινε’’ και χάλαγε!! Αλλα το κρύο μια χαρά το αντέχεις σε ένα αυτοκίνητο που δεν έχεις καλοριφέρ. Τη ζέστη όμως? Χμμμ… την πολύ ζέστη??? Τον καύσωνα??
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Μπουκιές λουκάνικου σε σφολιάτα / Pork bites

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
453 users have voted.
 Εχουν αρχίσει ήδη οι γιορτινές συνταγές κι ο προγραμματισμός τους. Αλλωστε λίγες ημέρες έμειναν.Αν και σήμερα ήταν μια ανοιξιάτικη ημέρα, που δεν θύμιζε Χριστούγεννα. Αυτές οι γιορτές θα είναι ''φυσιολογικές', αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Τουλάχιστον δεν έχουμε τους περιορισμούς των προηγούμενων δύο χρόνων.

Ψωμάκια ρολάκια με σπανάκι, φέτα & λιαστή ντομάτα / Spinach, feta & sun dried tomato bread rolls

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
401 users have voted.
Προσπαθώ να βάλω μέρες τη συνταγή αυτή, αλλά λογάριαζα χωρίς τον covid. Ηρθε κι αυτός, ευτυχώς άργησε και πέρασε χαλαρά. Αφορμή για λίγη ξεκούραση. Πάντα υπάρχει ένα καλό μέσα σε κάτι ας το πούμε κακό.Επίσης, δεν προλαβαίνω τις εποχές. Αυτό το πράγμα που ο χρόνος τρέχει κι εγώ από πίσω δεν φτάνω.Φθινόπωρο δεν κατάλαβα.

Κολοκυθόπιτα με τυριά / Savory Pumpkin pie with cheese

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1909 users have voted.
Και φτάσαμε στην τελευταία συνταγή / ανάρτηση για τον διαγωνισμό του BHMAGourmet Food Blog Awards 16. Το Cooking(&)Art επιλέχθηκε να διαγωνισθεί στην κατηγορία Best Family Cooking by IKEA.Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμα μπορείτε για πολύ λίγο (μέχρι σήμερα δηλαδή) να ψηφίσετε το blog εδώ.Ενας διαγωνισμός που ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό από όλες τις μεριές.

Σαλάτα με άγριο ρύζι & pesto βασιλικού / Wild rice salad with pesto

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
1801 users have voted.
Aυτό το διάστημα με έχει πιάσει  να ψάχνω συνταγές για σαλάτες. Κάθε είδους σαλάτα.Και γενικά να τις τρώω για μεσημεριανό ή βραδυνό.Βέβαια τι να σου κάνει μια σαλάτα όταν σου φέρνουν σπίτι τρίγωνα Πανοράματος ή στο γραφείο για κέρασμα προφιτερόλ? Ρωτάω..


Main menu 2

1 | by Dr. Radut