Jump to Navigation

ΤΣΟΥΡΕΚΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

up
37 users have voted.

ΥΛΙΚΑ1ποτηρι χλιαρο γαλα2 αυγα1 ξερη μαγια1κουτ γλυκου κοφτο αλατι1κουτ γλυκου μπεικιν 1/2κουπα ζαχαρη κρυσταλικη100γρ βουτυρο2βανιλιεςΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗΜΕΡΕΝΤΑΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μπολ βαζουμε,την μαγια,το αλατι,την ζαχαρη,το βουτυρο,το μπεικιν και στην συνεχεια το γαλα το χλιαρο προσοχη,οχι καυτο ουτε κρυο.Ανακατευουμε καλα και προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα και το αλευρι και στην συνεχεια τις βανιλιες.Ζυμωνουμε μεχρι να πετυχουμε μια ευπλαστη ζυμη.Σκεπαζουμε και αφηνουμε μιση ωρα.Στην συνεχεια χωριζουμε την ζυμη μας σε τρεις μπαλες.Ανοιγουμε καθε μπαλα οσο π

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΑΦΡΑΤΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΑΦΡΑΤΑΧαίρεται αγαπημένοι φίλοι! Όσοι με παρακολουθείτε θα ξέρετε ότι λατρεύω τα πτι-φουρ, τα κλασικά εκείνα βουτήματα με την μαρμελάδα ενδιάμεσα! Η αγαπημένη μου στιγμή, όταν βουτάω στο ζεστό καφέ μου τη σοκολατένια τους πλευρά κι αυτή λιώνει!

ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΠΙΤΑΚΙΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΠΙΤΑΚΙΑΕύκολα σνακ μου ζητάτε, εύκολα σνακ σας δίνω..Για όσους δε διαθέτουν χρόνο για αναμονές, φουσκώματα-ξεφουσκώματα αυτή εδώ είναι η ζύμη που χρειάζεστε για να φτιάχνετε τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια κι όχι μόνο!

Κασεροκουλούρα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3 users have voted.
Κασεροκουλούρα φανταστική !!!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:1 ποτήρι νερού χλιαρό νερό,2 φακελάκια ξερή μαγιά,1 ποτήρι νερού γάλα χλιαρό,1 κουταλάκι του γλυκού γεμάτο αλάτι,1 ποτήρι του νερού σπορέλαιο,5 ποτήρια νερού αλεύρι περίπου ,300 γραμμάρια κομμένες φέτες κασέρι,1 ποτήρι νερού τριμμένο κασέρι,2 κρόκους αυγώνΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βάζουμε στο μπολ το γάλα,το νερό,της μαγιές,2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και τα ανακατεύου

Ψωμάκια αφράτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Ψωμάκια αφρός.Μια υπέροχη συνταγή - Τέλεια για σαντουιτσάκια !!!!!Υλικά600- 700 γρ αλεύριΕγω έβαλα, που φουσκώνει μόνο του500 γρ γάλα χλιαρό 37°2,5 κ.γ μαγιά φακελάκι ή φρέσκια μαγιά 30γρ1,5 ζάχαρη1,5 αλάτι50 γρ βούτυροΕπικάλυψηΑυγόΗλιόσποροιΒρώμηΣουσάμιΒάζουμε στο κάδο του μίξερ μας το αλεύρι, μαγιά, βούτυρο και το γάλα ,αλάτι και ζάχαρηχτυπάμε για 10 λεπτάΑφήνουμε να φουσκώσει η ζύμη 45 λεπτά ,σ

Σουηδικά μπουλάρ με βανίλια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Σουηδικά μπουλάρ με βανίλια (vanilj bullar )Για 18 κομμάτια θα χρειαστούμεΖύμη570 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 γρ αλάτι130 γρ ζάχαρη50γρ μαγιά250 γρ γάλα1 αυγόΚρέμα βανίλιας3 κρόκους65 γρ ζάχαρη20 γρ κορν φλάουρ200 γρ γάλα15 γρ βούτυρο ανάλατοΕπικάλυψηΛιωμένο βούτυρο ,ζάχαρη.1)Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά στο μίξερ μαζί με το γάλα και το αυγόΤα χτυπάμε για 15 λεπτά2) αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουρασ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut