Jump to Navigation

ΤΣΙΣΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

up
44 users have voted.

ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ?ΥΛΙΚΑ1 πακετο μπισκοτα μπι μπερ100γρ λιωμενο βουτυρο250 γρ σοκολατα κουβερτουρα200γρ κρεμα γαλακτος1κουτ σουπ μελι50 γρ βουτυρο1σφηνακι ρουμι μαυρο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΛιωνουμε το βουτυρο σπαμε τα μπισκοτα οχι πολυ και ανακατευουμε τα μπισκοτα με το βουτυρο.Παιρνουμε ενα τσερκι στρογγυλο και τοποθετουμε στον πατο του το μειγμα απο μπισκοτα βουτυρο.Βαζουμε και τα χερακια μας για να στρωθει καλα.Βαζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτα.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα μολις ερθει σε σημειο βρασμου σβηνουμε.Κοβουμε την κουβερτουρα μας σε κομματια αδειαζουμε τη

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Καλοκαιρινό Θεικό γλυκάκι !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Από το ωραιότερο αφράτο υπέροχο καλοκαιρινό γλυκάκι που θα έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!Συνταγή:Βάζουμε στο μπολ 6 ασπράδια και με λίγο αλάτι τα χτυπάμε σε πολύ σφιχτή μαρέγκα.Βάζουμε σε άλλο μπολ 70 ml σπορέλαιο,100 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα απ,20 γραμμάρια κακάο,2 βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα.Ρίχνουμε 80 ml γάλα και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 6 κρόκους 1 βανίλια και ανακατεύουμε. Οπότε παίρνουμε

Εκμέκ σπέσιαλ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Εκμέκ σπέσιαλ Θεικό !!!! ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε μισό κιλό κανταΐφι και το ανοίγουμε πολύ καλά στο ταψί μας,ρίχνουμε πάνω 150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό λιωμένο το ανακατεύουμε καλά ,το ισιώνουμε και το ψήνουμε να ροδίσει.Το αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ καλά.ΣΙΡΟΠΙ:2 νεροπότηρα νερό,2 νεροπότηρα ζάχαρη,μισό λεμόνι τον χυμό του.Βράσιμο να δέσει.Σιροπιάζομαι κρύο κανταΐφι χλιαρό σιρόπι.ΚΡΕΜΑ:Μισό

Γλυκό με 3 γάλατα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
5 users have voted.
Γλυκό με 3 γάλατα καταπληκτικό !!!Απλά και γρήγορα !!!ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ7 αυγάμισό κιλό αλεύρι έτοιμο βανίλιας -υπάρχει σε ολα τα σούπερ μάρκετ-ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΥΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Τα χτυπάμε 15 λεπτά και τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί φούρνου και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 160 βαθμούςΤο αφήνουμε να κρυώσει και το ανάποδο γυρίσουμε πάλι μέσα στο ταψί .Χτυπάμε με το σύρμα 2 λεπτ

Κέικ καρότου από την Μαρία Κότταρη

(ioccalice.blogspot.com)
up
10 users have voted.
Μαρία ΚότταρηΥλικά για στρογγυλή φόρμα Νο23------------------------------------------4 αυγά1 κούπα ζάχαρη300 ml ηλιέλαιο6 μεγάλα καρότα τριμμένα στον κρεμμυδοτρίφτη300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο2 κ.γ.κανέλα τριμμένη1 βανίλια1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική1/2 κ.γ.

Μπουγάτσα με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
14 users have voted.
Για να γλυκάνουμε αυτή το μουντή ημέρα  ...Μπουγάτσα με κρέμα !!2 φύλλα σφολιάτας (1 πακέτο )Για την κρέμα:1 λίτρο γάλα φρέσκο1 φλ. τσαγιού ή κούπα σιμιγδάλι ψιλό1 φλ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut