Jump to Navigation

ΤΟΥΡΤΟΜΠΑΝΑΝΑ

up
43 users have voted, including you.

ΥΛΙΚΑ200γρ σοκολατα γαλακτος1πακετο μπιμπερ100γρ βουτυρο λιωμενο2 μπανανες1 κρεμα γαλακτος μικρη2κουτ σουπασ ζαχαρη αχνηΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑβουτυροκρεμα γαλακτοςζαχαρηΤριβουμε το μπισκοτο μας και προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο.Ανακατευουμε και βαζουμε το μειγμα σαν βαση σε ενα στρωγγυλι τσερκι.Τοποθετουμε στο ψυγειο γοα 30 λεπτα.Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε το βουτυρο ,την ζαχαρη και την κρεμα και ανακατευουμε συνεχως μεχρι να σκουρυνει το μειγμα μας και κατεβαζουμε.Βγαζουμε το τσερκι απο το ψυγειο και αφου εχει κρυωσει η καραμελα μας περιχυνουμε το μπισκοτο.Κοβουμε σε ροδελες τις μπανανες μας κα

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
43 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
100 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
255 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
976 users have voted.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και

Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
953 users have voted.
 Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη για κάθε χαρούμενη εκδήλωση !!!ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα ιδιου μεγεθους,100 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια! Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη-βανιλια να αφρατεψουν να ασπρισουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις σιγα-σιγα το αλευρι ανακατευουμε απαλα με μαριζ!!!Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι νουμερο 26 και ψηνουμε στου


Main menu 2

1 | by Dr. Radut