Jump to Navigation

Τηγανόψωμο παραδοσιακό !!!

up
27 users have voted, including you.
 Παραδοσιακό Τηγανόψωμο πολύ εύκολο όσο και Νόστιμο.Γίνεται στο πί και φί και όλοι στην Οικογένεια θα το Αγαπήσουν.Γεμίστε το με ότι γέμιση θέλετε η τηγανίστε το χωρίς γέμιση και αλείψτε με μέλι η ότι άλλο σας Αρέσει.Η Επιτυχία του είναι σε κάθε περίπτωση Εγγυημένη.Καλή Επιτυχία.Οτιδήποτε απορία έχετε σχετικά με το Τηγανοψωμο Ευκολο, στείλτε μου το σχόλιό σας και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω.ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ---------------------------------Αλευρι για Ολες τις Χρησεις 500 γρ.μαγια ξερη 1 φακελακι (9 γραμμαριων)αλατι 1 1/2 κ.γλυκουζαχαρη 1 κ.γλυκουελαιολαδο 2 κ.σουπαςνερο χλιαρο 270 mlΚαλαμποκελαιο
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
Τα πιο αφράτα πιροσκί με γέμιση πατάτας!!!Υλικά για 30 πιροσκί:για τη ζύμη:600γρ. αλεύρι γ.οχ.150ml γάλα χλιαρό150ml νερό χλιαρό1 αυγό μεσαίο40γρ. βούτυρο1/2 φλ.κ. σπορέλαιο1 φακελάκι μαγιά1 κ.γ. αλάτι1 κ.γ. ζάχαρηγια τη γέμιση:1 κιλό πατάτες βραστές1 κρεμμύδι μέτριο3 κ.σ. κεφαλοτύρι1 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ.

Πίτσα με πάρα πολύ ωραίο αφράτο κ τραγανό ζυμαράκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Πίτσα για βραδινό..Αλλά και για ότι ώρα πεινάμε  !!!Για το ζυμάρι ..Σε μια λεκάνη βάζω μισό φακελάκι μαγιά μαζί και  ένα κουτάλι σούπας ζάχαρη και ένα φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα..Ενα κουταλάκι αλατι ένα φλιτζανάκι ελαιόλαδο 500 γραμ αλεύρι και όσο χλιαρό νεράκι χρειαστεί να γίνει το ζυμαρακι μας εύπλαστο..Το αφήνουμε να φουσκωσει ..Απλώνω το ζυμάρι μου στο ταψί ρίχνω σαλτσα που έκανα με πουμαρό

Παραδοσιακή Σμυρνέικη Κουλούρα της Λαμπρής Αφρός!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Σμυρνέϊκη Παραδοσιακή Κουλούρα της Λαμπρής Αφρός!!!Παραδοσιακή συνταγή που φτιάχνεται κατά παράδοση τη Μεγάλη Πέμπτη και Κόβεται τη βραδιά της Ανάστασης.Απίστευτα Αρωματικό  πανεύκολο με Δεδομένη εγγύηση, γεμάτο Ίνες, Αρώματα και Γεύση.

Με 2 Υλικά Έκπληξη θα Φτιάξετε τα πιο Αφράτα γεμάτα Ίνες και Μοσχοβολιστά Τσουρέκια!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
280 users have voted.
Με 2 Υλικά Έκπληξη θα Φτιάξετε τα πιο Αφράτα γεμάτα Ίνες και Μοσχοβολιστά Τσουρέκια!Μια Ονειρική Συνταγή για τα πιο Συγκλονιστικά Πασχαλινά Τσουρέκια του 2024 με 2 Υλικά που θα τα κάνουν τούμπανο, χωρίς κουζινομηχανή φυσικά και με ελάχιστο ζύμωμα.

Αφράτα τσουρέκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
Μου γίνονται ΤΕΛΕΙΑ! ❤️ Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut