Jump to Navigation

Τα Κυριακάτικα χρήσιμα βιντεάκια...

up
116 users have voted.

Και πάλι Κυριακή αλλά και εθνική επέτειος!! 'Οχι, εφέτος δεν θα μιλήσω για την ένδοξη εποχή μιας και οι περιστάσεις νομίζω ότι απαιτούν να σιωπήσουμε και να αναλογιστούμε το θάρρος και την αποφασιστικότητα Εκείνων που θυσιάστηκαν για να ...καταντήσουμε εμείς σήμερα έτσι. Ελπίζω να μην ντρεπόμαστε κάποτε για όσα θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές!!!

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χρυσή Ζύμη Bloggers -Πολύχρωμη τάρτα λαχανικών με κοτόπουλο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
21 users have voted.
Aναμνήσεις, τί θυμήθηκα βρίσκοντας αυτό το βίντεο! 21 Μαϊου 2015 : H μέρα που κάναμε αυτό το βίντεο στα πλαίσια της συνεργασίας των τότε foodbloggers με τη Χρυσή Ζύμη ενώ εγώ δεν θέλω να εμφανίζομαι! Είχε πέσει πολύ γέλιο! Παρόλα αυτά η πολύχρωμη υπέροχη τάρτα αξίζει να τη δοκιμάσετε! You Tube : ΕΔΩ

Φύλλο αέρος για παραδοσιακή μπουγάτσα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
45 users have voted.
Καλησπέρα σας! Για σήμερα τα βίντεο για να δούμε τον εντυπωσιακό τρόπο ανοίγματος του παραδοσιακού φύλλου αέρος που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή μπουγάτσα. Καλή σας Κυριακή!! -:))

Μια εκπληκτική μορφή τέχνης... Sand Art!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
47 users have voted.
Καλησπέρα σας! Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχα δείξει εκείνη την υπέροχη διαφήμιση ψωμιού με τη ζωγραφική επάνω σε αλεύρι. Για σήμερα σας έχω ένα άλλο βίντεο εξίσου εντυπωσιακό αν και όχι τόσο ευχάριστο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut