Μια διαφορετική ιδέα για τα καλοκαιρινά κολοκυθάκια, για όταν έχουμε βαρεθεί τις πιο κλασικές κολοκυθόπιτες. Την καθοριστική διαφορά την κάνουν τα καραμελωμένα κρεμμύδια που απλά την απογειώνουν! Είναι πολύ σημαντικό να έχει καλοψηθεί η ζύμη της τάρτας πριν τη γεμίσετε, να έχει γίνει σαν κουλουράκι. Διαφορετικά θα ποτίσει από τη γέμιση και δεν θα ψηθεί μετά. Η ζύμη μπορεί να ψηθεί μέχρι και 2 μέρες νωρίτερα και να την φυλάξετε στο ψυγείο.
Υλικά:
Για τη ζύμη: