Jump to Navigation

Στιφάδο με μοσχάρι !!!

up
75 users have voted, including you.
   Θα γλύφετε και τα δάχτυλά σας!.    Υλικά    1.500 γραμ μοσχάρι χτένι ή σπάλα ή ελιά    2 κιλά κρεμμύδια ξερά μέτρια     1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο    1 δαφνόφυλλο    3-4 κόκκοι μπαχάρι    2 ώριμες ντομάτες μέτριες    1 κοφτή κουταλιά σούπας πελτέ.    1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ    1/4 φλ. τσαγιού κόκκινο ξίδι    1 φλ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Συκωταριά λαδορίγανη πεντανόστιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ !!♥️Υλικά 1 συκωταριά από αρνάκι 1 ποτήρι του κρασιού λευκο κρασί1 ποτήρι του κρασιού λάδιλίγο ξίδι για το σβήσιμοχυμό από 1 λεμόνι Αλάτι ρίγανη πιπέριΕκτέλεσηΠλένω και ζεματάω την συκωταριά!! Μετά την κόβω σε μικρά κομμάτια!! Μέσα σε τηγάνι προσθέτω τη συκωταριά σβήνω με λίγο ξίδι και ρίχνω τόσο νερό όσο να τη σκεπάζει!!

Λαχμαντζούν απλά κ πολύ νόστιμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
25 users have voted.
 .Σουβλάκια θέλανε τα παιδιά ..Λαχμαντζούν τους έφτιαξα κ ξετρελαθήκανε !!!

Μοσχαράκι λεμονάτο αγκινάρες και άνηθο !Καταπληκτικό γευστικό φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ..Απολαύστε το !

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
40 users have voted.
Μεσημεριανό με μοσχαράκι λεμονάτο αγκινάρες και άνηθο !Καταπληκτικό γευστικό φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ..Απολαύστε το ! Συστατικά      1,200 γρ.

Μοσχαράκι κατσαρόλας λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
130 users have voted.
Μοσχαράκι κατσαρόλας  λουκούμι πεντανόστιμο.!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1 κιλό μοσχάρι το έκοψα σε μπουκιές το έπλυνα καλά   το αλάτισα παντού κ σοτάρισα καλά σε ελαιόλαδο ..   Βάζω ένα κρεμμύδι στην κατσαρόλα το τσιγαρίζω καλά στο λαδάκι , προσθέτω το κρέας, νερό χλιαρό μπόλικο.Μετά από λίγη ώρα προσθέτω ένα κουτί χυμό ντομάτας, πρέζα κανέλα  ή ένα στικ, αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, λίγο γαρύφαλλο και λίγη ζάχα

Απίθανο στιφάδο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
318 users have voted.
Στιφάδο θέλανε ...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut