Jump to Navigation

Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης με Κολοκυθάκια, Τόνο και Σάλτσα Μουστάρδας

up
110 users have voted.

Υλικά:300γρ. σπαγγέτι ολικής άλεσης1 μεγάλο πράσινο κολοκυθάκι κομμένο σε μέτρια καρέ1 κονσέρβα τόνου σε νερό ή λάδι στραγγισμένηΑλάτιΓια τη Σάλτσα:2 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1 φλιτζανάκι του καφέ νερόΑλάτι και πιπέριΕπιπλέον:3-4 κλωναράκια μαιντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμαΕκτέλεση:1.Βράζουμε πρώτα τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά μόνο (επειδή είναι κομμένα σε κομμάτια βράζουν πολύ γρήγορα και αν τα αφήσουμε παραπάνω λιώνουν). Στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι.

Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
199 users have voted.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣΝόστιμες πατάτες σας έχω για σήμερα.

Λαχανοντολμάδες με ντομάτα απίθανοι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
170 users have voted.
 Τους έφτιαξα σήμερα και δεν έμεινε ούτε δείγμα ..Ετσι θα τους φτιάχνω πια πολύ νοστιμιά κ πολύ εύκολοι !!!! ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
251 users have voted.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠΠατάτες τηγανητές αρωματικές σαν τις γνωστές προτηγανισμένες του εμπορίου πολύ έχουμε αδυναμία για τα μπαχαρικά τους. Σήμερα όμως θα σας δείξω πως φτιάχνω τις δικές μου φρέσκες αρωματικές πατάτες που συνοδεύουν όλα τα κρεατικά ή τρώγονται ακόμη και μόνες τους με το ντιπ. Υλικά για 2 άτομα: 2 μεγάλες πατάτες φρέσκιες για τηγάνι1 κουτ.γλ.

Πρασόρυζο μέλι σκέτο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
258 users have voted.
Πρασόρυζο σήμερα γλύκισμα σκέτο !!!Υλικά700 γραμμ. πράσα1 κρεμμύδι2 καρότα1 κύβο λαχανικώνλίγο σέλινο1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι1/2 φλιτζάνι λάδι1 λεμόνι, χυμό + ξύσμααλάτι, πιπέρι.ΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα πράσα κομμένα σε χοντρές ροδέλες. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε τα καρότα ψιλοκομμένα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut