Jump to Navigation

Σούπερ χαλβάς Φαρσάλων !!!!

up
33 users have voted.
Ήρθε η ώρα να σας γλυκάνω!!!!!ΣΟΥΠΕΡ Χαλβάς Φαρσάλων ...να είστε επιεικής προσπάθησα πολύ να μου γίνει αρκετά τέλειος!!!!Από χρώμα_ελαστικότητα-γεύση!!! ..Και έγινε !!!!Και η ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά όλα με το ίδιο ποτήρι των 200 ml::4 ποτ.ζαχαρη,4 ποτ.νερο,2 ποτ νισεστε,1 ποτ.βουτυρο καλό λιωμένο κρύο,1 ποτήρι αμυγδαλα άσπρα και καβουρδισμένα στον φούρνο για 7 λεπτά στους 200β! Εκτέλεση::Βάζουμε στο μπολ τα 2 ποτήρια ζάχαρη με το νερό -νισεστε και τα ανακατεύουμε πολύ καλά!Ρίχνουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά!! Βάζουμε στην κατσαρόλα ένα ποτήρι ζάχαρη σε 4 δόσεις και την καραμελωνουμε!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αρωματική Κομπόστα Βερίκοκο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
731 users have voted.
 Σήμερα σας έχω μια Σούπερ Οικονομική συνταγή ώστε να Μάθετε πως να φτιάξετε την δική σας Σπιτική Κομπόστα Βερίκοκο με 3 Υλικά ΜΟΝΟ!!Μια Πανεύκολη, υγιεινή και άκρως αρωματική συνταγή για την πιο αρωματική Κομπόστα Βερίκοκο με μόνο 3 απλά Υλικά σχεδόν μηδενικής Αξίας.

Pancakes με βρώμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
755 users have voted, including you.
 Pancakes με βρώμη κρέμα τυριού και μαρμελάδα φράουλα!!! Υλικά  για τα pancakes-400gr νιφάδες βρώμης-2 αυγά μεγάλα-4κτσ. ζάχαρη-1κτσ. baking powder-500ml γάλα  για την κρέμα-200gr τυρί κρέμα-100gr ζάχαρη άχνη-70ml κρέμα γάλακτος  για την μαρμελάδα φράουλα-500gr φρέσκες φράουλες-250gr ζάχαρηΔείτε την συνταγή εδώ https://youtu.be/UtKw--7zDDQ?si=9eouL7nAIKNItneQ 

Εκπληκτικά Παστάκια-Εκλεράκια χωρίς Φούρνο με Λίγα Υλικά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
831 users have voted.
Παστάκια-Εκλεράκια Αφρός χωρίς Ψήσιμο!!Εκπληκτικά Παστάκια-Εκλεράκια χωρίς Φούρνο με Λίγα Υλικά γίνονται σε χρόνο ρεκόρ και πιστέψτε όμοια τους δεν έχετε ξανά δοκιμάσεις ποτέ.

Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1825 users have voted.
 Αφράτοι Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά! Τους Έφτιαξα σε 5' και Δεν Έμεινε Ούτε Ένας!Δες πώς να φτιάξεις τραγανούς και αφράτους σπιτικούς λουκουμάδες με μόνο 2 υλικά! Αυτή η πανεύκολη συνταγή για λουκουμάδες χωρίς ζύμωμα είναι ιδανική για γρήγορο και οικονομικό γλυκό στο σπίτι. Τέλειοι για κάθε περίσταση – από καθημερινό γλυκό μέχρι κέρασμα για φίλους!1 ώριμη μπανάνα125 γρ.

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4201 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut