Jump to Navigation

ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ♦♦ MINESTRA CON LA TESTA D' AGNELLO

up
312 users have voted.
ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΟταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου αγόραζαν συχνά κεφαλάκι απο αρνάκι ή κατσικάκι. Οχι πως τρελλαινόμασταν κιόλας, αλλά κάποια μέρη του τα τρώγαμε με ευχαρίστηση, ιδίως το μυαλό και την γλώσσα.Τα χρόνια πέρασαν, οι διατροφικές συνήθειες μας άλλαξαν. Τώρα πλέον δεν νομίζω ότι ποτέ θα πήγαινα να αγοράσω ειδικά κεφαλάκι, μαζί με το πασχαλινό αρνί όμωε το κεφαλάκι συνήθως πάει πακέτο και δεν μπορώ να το αποφύγω, αλλά δεν μου πάει η καρδιά και να το πετάξω.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RISO E PORRI DEGLI ORTOLANI D' ASTI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
435 users have voted.
ΡΥΖΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ, ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΆΣΤΙ,για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΑν και ο Νοέμβρη φέτος μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες, εμείς σήμερα μαγειρεύουμε με τις φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare, ένα χουχουλιάρικο comfort food, από την περιοχή του Piemonte.Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι "ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι", προέρχεται από το βιβλίο Le R

ΑΥΓΟΚΟΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // RIS CUN LA TERDURA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
353 users have voted.
ΑΥΓΟΚΟΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΡΥΖΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΑυτοί που λένε ότι οι απλές συνταγές είναι οι καλύτερες, δεν έχουν άδικο!Οπως κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα, σήμερα είναι η μέρα του μηνιαίου ραντεβού με τις διαδικτυακές φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare. Η σημερινή συνταγή είναι μία απλή σουπίτσα με ρύζι, από την παραδοσιακή κουζίνα της Reggio Emilia.

ΓΙΟYΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΡΥ ♦♦ GHIOUVARLΆKIA AL CURRY

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
138 users have voted.
ΓΙΟYΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΡΥΓιουβαρλάκια απο το τουρκικό yuvarlak köfte, που σημαίνει στρογγυλά κεφτεδάκια. Στην τούρκικη κουζίνα, τα γιουβαρλάκια σε σούπα, όπως τα ξέρουμε στην Ελλάδα, ονομάζονται sulu köfte, δηλαδή κεφτέδες με ζουμί (για την ακρίβεια με νερό). Οι τούρκοι τα φτιάχνουν και αυτοί με αυγολέμονο, ενώ ο ζωμός περιέχει συνήθως και ντομάτα.

ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ♦♦ VELLUTATA DI ZUCCA AL MASCARPONE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
151 users have voted.
ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕΗ κλασσική βελουτέ σουπίτσα με την κολοκύθα, αποκτά άλλη διάσταση με το κάρρυ και το μασκαρπόνε! Ενα πραγματικό comfort food, με πλούσια, ζεστή γεύση που τονίζεται απο τις πικάντικες νότες του pul biber και του μαύρου σουσαμιού!

ΣΟΥΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ ΒΕΛΟΥΤΕ ♦♦ VELLUTATA DI CAVOLFIORE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
119 users have voted.
ΣΟΥΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ ΒΕΛΟΥΤΕΥπέροχη σουπίτσα comfort food, ιδανική για την κρύα εποχή.Σερβίρεται ως πρώτο πιάτο σε ένα επίσημο τραπέζι, αλλά μπορείτε να την απολαύσετε και ως ένα ελαφρύ όμως  χορταστικό βραδυνό. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολοΥλικά : 200 gr κουνουπίδι (300 gr βρασμένο),                1 μεγάλη πατάτα,                1 εσαλότ,                1 κ.σ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut