Jump to Navigation

Σουγάνια Μυτιλήνης (κρεμμυδοντολμάδες) με σάλτσα αυγολέμονο!!!!Παραδοσιακό!

up
44 users have voted.
 Σουγάνια Μυτιλήνης (κρεμμυδοντολμάδες) με σάλτσα αυγολέμονο!!!!Παραδοσιακό ..να τρως κ να μην σταματάς  !!!Υλικά για τα σουγάνια:8-10 μεγάλα κρεμμύδια άσπρα,500γρ. κιμά μοσχαρίσιο,2 κρεμμύδια μέτρια,1 φλ. ρύζι γλασέ (200γρ.),1/2 ματσάκι μαϊντανό,3 κ.σ. άνηθο,2 καρότα μέτρια,1/4 κ.γ. κύμινο,1 αυγό,1 κύβο μοσχάρι,1/2 φλ.κ. ελαιόλαδο, αλάτι & πιπέριΥλικά για το αυγολέμονο: 1 αυγό, χυμό από 1 λεμόνι, 2 κ.σ. κορν φλάουρ.Δείτε τη συνταγή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=fECfFQR-PEw
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Από τα ωραιότερα μπιφτέκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1 user has voted.
 Σημερινό ...Από τα ποιο νόστιμα αφράτα μπιφτέκια που θα έχετε φάει !!!!

Ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
221 users have voted.
Μάθε πώς να φτιάξεις τα πιο ζουμερά χοιρινά σουβλάκια χωρίς μαρινάδα, με απλά υλικά και παραδοσιακό τρόπο! Αυτή η ελληνική συνταγή είναι ιδανική για το σπίτι, με γεύση που θυμίζει αυθεντική ταβέρνα.

Παραδοσιακό Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
207 users have voted.
 Χοιρινό Κυκλαδίτικο ρόστο κοκκινιστό!!! Σιγομαγειρεμένο όπως πρέπει... Εγώ το μαγείρεψα με πατάτες, στις Κυκλάδες συνηθίζεται με πατάτες ή με μακαρόνια.ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕνάμιση κιλό χοιρινό μπούτι(κομμάτι)...

Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
259 users have voted, including you.
 Σπέσιαλ Πασχαλινό Αρνάκι με τραγανή πέτσα με πατάτες ,σκέτο λουκούμι !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΜισό αρνάκι αλάτι πατάτες σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Χωρίς να τον σκεπάζω.Αρχικά παίρνουμε το αρνί και το μαρινάρουμε μόνο με αλάτι από όλες τις πλευρές.

Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
242 users have voted.
 Κορτεζίνες .....Χοιρινά παιδάκια BBQ ....τρως και το ταψί...!!!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΧαράζετε ανά παιδάκι  κ αλείφετε το κρέας με αλάτι  θυμάρι μπόλικο τριμμένο  σκόρδο  και μετά με σάλτσα έτοιμη  μπάρμπεκιου... Σκεπάζετε με λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο και αφήνετε το κρέας 200 βαθμούς σε αέρα μέχρι να λιώσει ....Οταν ψηθεί καλά ανοίγετε το αλουμινόχαρτο αλείφετε πάλι σαλτσα BBQ να κάνει μία ωραία κρ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut