Jump to Navigation

Σοκολατόπιτα!

up
32 users have voted, including you.
Είμαι σίγουρη πως στους περισσότερους από εμάς αρέσει η σοκολάτα!!!ΥΛΙΚΑ:100 γρ. κουβερτούρα 300 γρ. βούτυρο  4 αβγά  300 γρ. ζάχαρη  80 γρ. κακάο  120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςΓια τη σος:230 γρ. κουβερτούρα80 γρ. κακάο 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτοςΕΚΤΕΛΕΣΗ:Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνουμε το βούτυρο. Μόλις λιώσει αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα σε κομματάκια μαζί με το κακάο και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Ενώνουμε το μείγμα της σοκολάτας με τα αβγά και τη ζάχαρη και τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
267 users have voted.
 Αφράτοι Λουκουμάδες με ΜΟΝΟ 2 Υλικά! Τους Έφτιαξα σε 5' και Δεν Έμεινε Ούτε Ένας!Δες πώς να φτιάξεις τραγανούς και αφράτους σπιτικούς λουκουμάδες με μόνο 2 υλικά! Αυτή η πανεύκολη συνταγή για λουκουμάδες χωρίς ζύμωμα είναι ιδανική για γρήγορο και οικονομικό γλυκό στο σπίτι. Τέλειοι για κάθε περίσταση – από καθημερινό γλυκό μέχρι κέρασμα για φίλους!1 ώριμη μπανάνα125 γρ.

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1918 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.

Λουκουμάδες !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2220 users have voted.
 Βραδινές υπογλυκαιμίες ..Ζεστοί ζεστοί μόλις τους έφτιαξα !!! Οταν θέλεις γλυκάκι η πιο γρήγορη λύση είναι να φτιάξεις Λουκουμάδες !!!!

Αυγοφέτες όνειρο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3873 users have voted.
 Αυγοφέτες που είναι τόσο απλές αλλά μας αρέσουν πολύ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕίχα μπαγιάτικο ψωμάκι κ το έκοψα σε φέτες .Χτύπησα τρία αυγά με γάλα λίγο αλάτι και βουτάω  μέσα τις φέτες ψωμί .Αμέσως μετά στο τηγάνι .Τηγανίζω από την μία πλευρά κ μετά μόλις πάρει χρώμα γυρίζω κ από την άλλη .Για έτξτρα η\γεύση έβαλα μέλι από πάνω .Εκρ=τέλεση φωτό συνταγή από κ.Sofia Kakosaiou ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4274 users have voted.
Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!    ΥΛΙΚΑ280 γρ. ζάχαρη110 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut