Jump to Navigation

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ

up
74 users have voted.
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ Γεια σας και καλωσορίσατε και πάλι πίσω στο blog μου!Σήμερα σας έχω μια ωραία και πανεύκολη ιδέα για γεμιστά σοκολατάκια! Είναι τόσο όμορφα που προσφέρονται ακόμα και σε αρραβώνα ή ως λιχουδιά στα candy bar βαπτίσεων! Γίνονται με ελάχιστα υλικά που μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ...η μόνη προϋπόθεση να έχετε τις κατάλληλες φόρμες-καλούπια για σοκολατάκια που ουσιαστικά κάνουν όλη τη δουλειά!   Τα υλικά μας για περίπου 30 κομμάτια είναι τα εξής:250 γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φλογέρες με ψωμί για τοστ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Φλογέρες με ψωμί για τοστΈνα καταπληκτικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας!

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
48 users have voted.
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ Φτιάξτε εύκολα και πολύ εμφανίσιμα σπιτικά κεράσματα για γάμο, που θα αφήσουν κυριολεκτικά μια γλυκιά ανάμνηση σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ως υπέρμαχος του "χειροποίητου" έφτιαξα αυτά τα χαριτωμένα κεράσματα για το γάμο της φίλης μου με όλη μου την καρδιά και τα ευχαριστηθήκαμε όλοι!

Νύφη & Γαμπρός από ζάχαρη !!

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
329 users have voted.

..και άλλες γαμήλιες ιστορίες!Οι μήνες αυτοί είναι κατάλληλοι για γάμους. Είτε γίνονται στην πόλη είτε σε νησιά.Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο περίπλοκοι. Πιο αγχωτικοί θα έλεγα.Θυμάμαι παλιά, την δεκαετία ’80 ή ’90 όλα ήταν διαφορετικά.Πιο απλά, πιο ανθρώπινα. Πιο προσγειωμένα θα έλεγα.Εχω απίστευτες αναμνήσεις από γάμους όταν ήμουν μικρή.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut