Jump to Navigation

Νύφη & Γαμπρός από ζάχαρη !!

up
336 users have voted.

..και άλλες γαμήλιες ιστορίες!Οι μήνες αυτοί είναι κατάλληλοι για γάμους. Είτε γίνονται στην πόλη είτε σε νησιά.Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο περίπλοκοι. Πιο αγχωτικοί θα έλεγα.Θυμάμαι παλιά, την δεκαετία ’80 ή ’90 όλα ήταν διαφορετικά.Πιο απλά, πιο ανθρώπινα. Πιο προσγειωμένα θα έλεγα.Εχω απίστευτες αναμνήσεις από γάμους όταν ήμουν μικρή. Αν εξαιρέσω το γεγονός πως σε όλους τους γάμους και από τα δυο σόγια, ήμουν σε όλους παρανυφάκι, μπορώ να πω πως έχω μια σχετική ‘’εμπειρία’’. Η μόνη σταθερή αξία στους γάμους ήμουν εγώ. Είχα συμμετοχή σε όλους.

Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Φλογέρες με ψωμί για τοστ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Φλογέρες με ψωμί για τοστΈνα καταπληκτικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας!

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
75 users have voted.
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙ Γεια σας και καλωσορίσατε και πάλι πίσω στο blog μου!Σήμερα σας έχω μια ωραία και πανεύκολη ιδέα για γεμιστά σοκολατάκια! Είναι τόσο όμορφα που προσφέρονται ακόμα και σε αρραβώνα ή ως λιχουδιά στα candy bar βαπτίσεων!

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
49 users have voted.
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ Φτιάξτε εύκολα και πολύ εμφανίσιμα σπιτικά κεράσματα για γάμο, που θα αφήσουν κυριολεκτικά μια γλυκιά ανάμνηση σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ως υπέρμαχος του "χειροποίητου" έφτιαξα αυτά τα χαριτωμένα κεράσματα για το γάμο της φίλης μου με όλη μου την καρδιά και τα ευχαριστηθήκαμε όλοι!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut