Jump to Navigation

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σοκολάτα !!!

up
333 users have voted.
Υλικά1 ποτήρι σπορέλαιο1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρόΓια το σιρόπι3 ποτήρια ζάχαρη3 ποτήρια νερό1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού1 ξύλο κανέλας ή 1 κ.γ. κοφτό κανέλα σε σκόνηξύσμα από 1 πορτοκάλι μεγάλοΒάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε για 5 λεπτά.Τσιγαρίζουμε το σιμιγδάλι στο λάδι μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα (προσοχή να μην καεί)Ρίχνουμε με προσοχή το σιρόπι στον χαλβά και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τα Θεϊκά Μελομακάρονα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
69 users have voted, including you.
Τα Ωραιότερα Μελομακάρονα  τα έφτιαξα φέτος, μετά από πολλές δοκιμές για να δοκιμάσετε την πιο επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή! Απόλυτης Επιτυχία για τραγανά απέξω και τόσο Μελωμένα στο εσωτερικό τους που σίγουρα θα κάνουν Θραύση.

Τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
95 users have voted.
Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά! Μια γρήγορη, εντυπωσιακή συνταγή με την αγαπημένη σου γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Ιδανικά για γιορτές, κεράσματα ή όταν θέλεις ένα γλυκό στο λεπτό!150 γρ. αλεσμένα choco pops (δημητριακά)225 γρ.

Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
129 users have voted.
Δεν εχω λόγια για αυτή την Γλυκιά Αμαρτία - Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας έχετε ξανά δει;;; Αν όχι ε τότε αυτή την Συνταγή μην την χάσετε!!Μια Συνταγή Θεϊκή πραγματικά, μοιάζει με την αγαπημένη Πορτοκαλόπιτα αλλά όχι δεν είναι, είναι Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας και ένα Κυδώνι για περισσότερη Γεύση, και ΟΛΑ αυτά τα υπέροχα συνδυάζονται για αυτή την Θεϊκή Σιροπιαστή Μηλόπιτα που πραγματικά η

Σοκολατάκια κάστανο....!!! Νηστίσιμα.

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
135 users have voted, including you.
 Σοκολατάκια κάστανο....!!!

Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
229 users have voted, including you.
Ένα Ονειρικό Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut