Jump to Navigation

σαλάτα με παντζάρια και ανθότυρο/Ricotta And Beet Salad

up
752 users have voted.
Μια εύκολη σαλάτα με παντζάρια. Είναι πολύ νόστιμη και με βρασμένα παντζάρια αλλά με ψητά είναι ακόμη νοστιμότερη. Πασπαλίζουμε τα παντζάρια με μια κουταλιά ελαιόλαδο, τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο, τα βάζουμε σε ταψί, σκεπάζουμε το ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200β για 40 λεπτά με μια ώρα ανάλογα με το μέγεθος.χρειαζόμαστεπράσινα σαλατικά2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2-3 ψητά παντζάρια1-2 μανταρίνια ή μικρά πορτοκάλια100 γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σαλάτα με λαχανάκια Βρυξελλών και γλυκοπατάτες / Brussels Sprouts And Sweet Potato Salad

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
126 users have voted.
 For English, scroll down Δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος λάχανου. Έχω με τα λαχανάκια Βρυξελλών όμως.

Σαλάτα με μανιτάρια και ρεβίθια / Mushroom and Chickpea Salad

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
142 users have voted.
For English, scroll downΑπό τις πιο αγαπημένες σαλάτες για τους μανιταροφάγους. Μαριναρισμένα μανιτάρια και ρεβίθια με πιπεριές Φλωρίνης και σκόρδο... ε να.... σας την είπα κιόλας τη συνταγή. Την έχω κάνει τόσες φορές αυτή τη σαλάτα τώρα τελευταία που μπορώ να πω με σιγουριά ότι της ταιριάζουν διάφορες παραλλαγές. Θέλετε κινόα; Βάλτε κινόα.

Ζεστή Πατατοσαλάτα Με Κοτόπουλο/Hot Chicken And Potato Salad

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
349 users have voted.
 Όσο κρυώνει ο καιρός θέλουμε όλο και περισσότερο ζεστά πιάτα στο τραπέζι μας. Αλλά το καλό φαγητό δε χρειάζεται να είναι και βαρύ. Οι ζεστές σαλάτες όπως αυτή που έχουμε σήμερα είναι ότι καλύτερο. Μπορούν να συνοδέψουν οποιοδήποτε φαγητό μας αλλά είναι και από μόνες τους ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα.

σαλάτα με τορτελίνι και αγκινάρες/Tortellini And Artichoke Salad

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
578 users have voted.
For English, scroll downΤο Πάσχα πλησιάζει και μαζί με τα κρεατικά σίγουρα θα πρέπει να φτιάξουμε και σαλάτες. Η σημερινή μας πρόταση είναι πολύ εύκολη και νόστιμη με υλικά της εποχής. Εγώ την έφτιαξα με αγκινάρες έτοιμες.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut