Jump to Navigation

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2014 ♦♦ MENU NATALE E CAPODANNO 2014

up
191 users have voted.
ΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVOζεστό κρασί με αρωματικάΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFETσαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιέςσαλάτα με cavolo nero (λαχανίδα), ξυνόμηλο και ρόδιταμπουλέτυροκαυτερη με Parmigiano Reggianoντολμαδακια γιαλαντζι πολιτικα της  γιαγιας Ανδρομαχηςpanettone gastronomico (μπόμπα γεμιστή)μπρουσκέττες με μανιτάριαρολάκια με κλοκυθάκια και καπνιστό σολομόγκαλαντίνα με κοτόπουλοτηγανιά με μώβ λάχανοριγανοκεφτέδεςκιμαδοπιτάκια fingerfoodγιορτινή κιμαδόπιταπαστουρμαδόπιτα σε φύλλο κανταϊφι ΠΡΩΤΑ ΠΙΑΤΑ / RPIMI PIATTIσούπα κουνουπιδιού βελουτέpotage Parmentier (πατατόσουπα με πράσ
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ // TIMBALLO DI DITALI ALLA SICILIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
612 users have voted.
ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑΔιανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα μεγάλο, γιορτινό τραπέζι.  Τιμπάλο στα ιταλικά σημαίνει τύμπανο, και η ονομασία αυτή δόθηκε στα φαγητά που ψήνονται μέσα σε σκεύος σχήματος κόλουρου κώνου και φυσικά διατηρούν αυτό το σχήμα όταν παρουσιάζονται στο τραπέζι.

ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // ARROSTO DI MAIALE (ARISTA CON PANCETTA)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
342 users have voted.
ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΑγαπημένο χοιρινό ψητό φούρνου, ένα φαγάκι που το φτιάχνω συχνά σε γιορτινά τραπέζια, γιατί αρέσει στους περισσότερους και γιατί δεν θέλει πολλή φροντίδα, οπότε αφήνει ελεύθερο χρόνο στην νοικοκυρά (σ΄εμένα δηλαδή!) να ασχοληθεί και με τους καλεσμένους της.Η συνταγή δεν είναι καινούργια, αλλά είναι τελειοποιημένη.

ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ // SARTU' COL RAGU

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
832 users have voted.
ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤο Πάσχα πλέον έφτασε και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιά να σας παρουσιάσω μία υπέροχη συνταγή της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένη γιά μεγάλα, γιορτινά τραπέζια, το θρυλικό σαρτού!Το σαρτού (sartù) προέρχεται από την κουζίνα της ναπολετάνικης αριστοκρατίας του 16ου αιώνα και είναι ένα τιμπάλλο (εμείς θα το λέγαμε και μπόμπα) ρ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΣΙΚΝΙΣΕΤΕ" ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ! // PROPOSTE PER GIOVEDI GRASSO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
358 users have voted.
τηγανιά με αρνίσια συκωταριάκοκορέτσιtagliata  (μοσχαρίσιο φιλέτο ψητό)αφράτα μπιφτέκιασκορδάτα σουτζουκάκιαψητό κοτόπουλο, όπως του ψητοπωλείουχοιρινό ρολό σαν porchettaρολό κιμά με μπέϊκονπαντσέτα στον φούρνο τηγανιά με μωβ λάχανο και χωριάτικο λουκάνικοσυκώτι ψητότηγανιά με μοσχαρίσια νεφράκρασάτη τηγανιά με συκωτάκια κοτόπουλου

ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ // PANCETTA AL FORNO CON PATATE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
804 users have voted.
  ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣΤα ψητά έχουν την τιμητική τους στα γιορτινά τραπέζια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut