Jump to Navigation

Πες Μελμπά με παγωμένο γιαούρτι

up
397 users have voted.
Η λατρεία μου για τα ρετρό γλυκά είναι πλέον γνωστή σε όλους....Η συμπάθειά μου γι' αυτά με οδήγησε να δημιουργήσω μια εύκολη παραλλαγή του υπέροχου γλυκού "Πες Μελμπά" προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει τα γλυκά σε ρόλο "ενόχου". Η συγκεκριμένη μου εκδοχή μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής, καθώς έχει χαμηλά λιπαρά ενώ παράλληλα ικανοποιεί πλήρως την ανάγκη για γλυκό!
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γλυκό χωρίς βράσιμο χωρίς ψήσιμο σε 10 λεπτά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
124 users have voted.
 ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΊΣ ΒΡΑΣΙΜΟ ,ΧΩΡΊΣ ΨΗΣΙΜΟ σε 10 λεπτά ετοιμο!!!Υλικά για μέτριο πυρέξ η τάπερ2 συσκευασίας πτι μπερ μπισκότα2 συσκευασίες άνθος αραβοσίτου βανίλια στιγμής1 μικρή συσκευασία Μερέντα1 λίτρο γάλα περίπου για να χτυπήσετε τις κρέμες και για να βουτήξετε τα μπισκόταΓΛΆΣΟ ΣΟΚΟΛΆΤΑΣ100 γρ.κρεμα γάλακτος125 γρ.σοκολατα κουβερτουρα γάλακτος60 γρ.σοκολατα φερερο(λίγο Μερέντα προαιρετικ

Κορμός σπέσιαλ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
104 users have voted.
·Σπέσιαλ Κορμό για σήμερα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Τελικά το πιο εύκολο ωραίο οικονομικό διαχρονικό γλυκάκι .. !

Βελούδινη, σούπερ Σοκολατένια τούρτα Μωσαϊκό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
210 users have voted.
 Έχετε Γενέθλια κατά την περίοδο της Νηστείας η απλά θέλετε ένα Σοκολατένιο Γλυκό;Ιδού η Συνταγή που ψάχνετε, μια εκπληκτική Βελούδινη, σούπερ Σοκολατένια τούρτα Μωσαϊκό που απλά είναι ΣΟΚ.

Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
203 users have voted.
 Αλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτα!!! Μια Πάστα Σοκολάτα με Υπέροχα Σούπερ Υγιεινά Υλικά Χωρίς Γλουτένη, με αφρατο Μπισκότο - Παντεσπάνι και βελούδινη Σοκολάτα. Δεν θα πιστεύετε ότι αυτό που τρώτε είναι Νηστίσιμο.

Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
286 users have voted.
Σουυυπερ εκπληκτική , πεντανόστιμη , οικονομική και σε χρόνο ρεκόρ συνταγή! Σοκολατένια Πάστα Σαβουαγιάρ με πανεύκολα υλικά κ βελούδινη Σοκολατένια Κρέμα!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut