Jump to Navigation

Πατάτες με σάλτσα φέτας και φρέσκο κρεμμυδάκι

up
406 users have voted.
Υλικά 6 πατάτες 3 φλ. γάλα 2 κ.σ. κόρν φλάουρ 1 κ.σ. μουστάρδα 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 200 γρ. φέτα Αλάτι Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα διαλύουμε το κόρν φλάουρ στο γάλα. Βάζουμε το μίγμα στη φωτιά, μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τη μουστάρδα και τη φέτα και λίγο αλάτι(ανάλογα τη φέτα). Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει η φέτα και να αρχίσει να δένει η σάλτσα. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις πατάτες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά στους 180ο με αέρα.
Διάβασε τη συνταγή στο nostimesyntages.gr


Main menu 2

1 | by Dr. Radut