Jump to Navigation

ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ CREMA BASE AL CIOCCOLATO

up
695 users have voted.
ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΜια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino. Δεν περιέχει σοκολάτα ή γάλα, παρ' όλα αυτά έχει έντονο άρωμα σοκολάτας. Χρησιμοποιείται για να αρωματίσει κρέμες ή άλλες παρασκευές της ζαχαροπλαστικής.Η δεξτρόζη μπορεί να αντικατασταθεί με κρυσταλλική ζάχαρη. Βαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 75 gr ζάχαρη κρυσταλλική,                75 gr δεξτρόζη,                200 gr νερό,                 150 gr κακάο άγλυκο.Προετοιμασία :Βάλτε το νερό και τα σάκχαρα σε ένα κατσαρολάκι και βάλτε το στην φωτιά.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ // BISCUIT ALLA PANNA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
311 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΈνα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό.

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) // MARZAPANE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
869 users have voted.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ)Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν.Υπάρχουν διάφορες εκδοχές γιά τη  προέλευση της λέξης μαρτζιπάν. Η πρώτη ισχυρίζεται ότι προέρχεται από την αραβική λέξη maw tabàn, που ήταν μονάδα μέτρησης όγκου, την οποία χρησιμοποιούσαν στην Κύπρο και στην Αρμενία.

ΤΟ ROYAL ICING ♦♦ LA GHIACCIA REALE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
745 users have voted.
ΤΟ ROYAL ICINGΤο royal icing (ρόαγιαλ άϊσινγκ) είναι ένα απλό διακοσμητικό γλάσσο. Η ονομασία προέρχεται από το γεγονός πως όταν σταθεροποιείται μοιάζει με πάγο και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον Menon στο βιβλίο του La cuisine bourgeois, όπου το αναφέρει ως "glace à la royale".

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ♦♦ CREMA PASTICCERA AL CIOCCOLATO, PREPARATA AL MICROONDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1156 users have voted.
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ  ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΠριν ασχοληθώ με το food blogging συχνά έφτιαχνα γλυκά με έτοιμες κρέμες, απο αυτές που είναι σε σκόνη και απλά τις ανακατεύεις με γάλα. Σήμερα απορώ γιατί δεν έφτιαχνα τις κρέμες μόνη μου με φρέσκα υλικά, αφού και δύσκολο δεν είναι, αλλά και η γεύση είναι παρασάγγας καλύτερη απο αυτή των έτοιμων. Το ...

ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΓΙΑ ΡΟΛΟ ♦♦ PASTA BISQUIT

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
600 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΓΙΑ ΡΟΛΟ Πριν χρόνια έφτιαχνα πολύ συχνά ρολό παντεσπάνι γεμιστό με μαρμελάδα ή  νουτέλλα. Είχε γίνει το αγαπημένο γλυκό της οικογένειας και ο πατέρας μου μάλιστα το είχε ονομάσει "τυλιχτάρι"! Ομολογώ όμως οτι ποτέ δεν κατόρθωσα να φτιάξω ένα μπισκότο το οποίο να είναι αρκετά ελαστικό, ώστε να μην σπάει κατά το τύλιγμα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut